Vaikščiojimo Batai Vyrams, Vandeniui Žiemos Pliušinis Šiltas Sniegas High Laipiojimo Kalnų Taktiniai Batai Moterims, Lauko Sporto Kelionėse Sportbačiai

w92323

€40.76

-21

€61.76

-34 %

Nauja prekė

Prašome Atkreipti Dėmesį :

(1)tai, Ką matote, yra tai, ką jūs gaunate,visi mūsų produktai yra iš kinijos originalus prekių gamyklos.Jie visi yra aukščiausios kokybės. (2)Mes Laivas batai be dėžutės.Priežastis, kaip nurodyta toliau: a.Remiantis daug patirties,dauguma batų dėžės neveikia, kai pirkėjas gauna juos, dėl ilgo ir kitą kelionę.b.Jei mes laivas batai su dėžutėmis,svoris bus daugiau sunkiųjų,tiek pirkėjai turi mokėti mokesčius.Mes norime, kad mūsų pirkėjai tiesiog išleisti mažiau lėšų gauti tą patį produktą.c.Pirkėjų priežiūros batus, o ne dėžutės.Mes padėsime batai daug lengvesnis ir saugesnis medžiagos, kiekvienoje pakuotėje.Turime užtikrinti, kad mūsų pirkėjai gaus jiems geros būklės.

Dydis Informacija :

(1) dydžių lentelė: CM=Pėdų Ilgio, 1cm=0.39 cm.Pavyzdžiui: 23.5 cm*0.39=9.165 colių.

(2)Kaip pamatuoti pėdos Ilgį ?

a.Parengti tuščią popieriaus ir Padėkite koją ant tuščių popieriaus.b.Pažymėkite pabaigoje jūsų kulno ir patarimas jūsų ilgiausias pirštas.c.Priemonė ilgis su liniuote ir sužinoti, dydį, žemiau grafike.d.Pavyzdžiui: jei jūsų pėdos ilgis 23.5 cm , tada jūs turėtumėte pasirinkti dydį us5.5.

Produkto Savybės :

1.Batai viršutinių: Oksfordo audinys + hidroizoliacijos gydymas.Mezgimas paviršius yra minkštas,įrengiant jūsų kojų,suteikti jums komforto jausmą.

2.Kokybė : Reikalauti iš aukštos kokybės.Pažangios kompiuterių priežiūros lin,linijos ant batų yra sklandžiai ir matmenų.

3.Saugus batų padas : MD + Ne slydimui guminis batų padas.Stiprus ne slydimui guminis batų padas su giliu linijos,tinka vaikščioti ant patikima ir sušaldyti kelių stiprių, ne slydimo danga.

Modelis Rodo :

Produkto Paveikslų Paroda :

Prekės Informacija :

GUAN XIANG yra Kinijos lauko vadovavimo " prekės ženklą.Mūsų įmonė specializuojasi gaminti vaikščiojimo batai ir lauko batai.GUAN XIANG Lauko Produktai akcinė Bendrovė yra susijusi su Putian Keliautojas Lauko Produktai akcinė Bendrovė.Mūsų kompanija buvo įkurta 2006 m., ir mūsų įmonės komponuoja Kinijos lauko įmonės legendinis skyriaus metinė sveikas junginys augimo tempai daugiau nei 50% per metus.Mūsų prigimtis nesikeičia, net ir po daugelio metų vėjo ir lietaus!Po daugelio metų mokymo ir plėtros,GUAN XIANG Prekės ženklas buvo prilipti prie advokatas lauko aplinkos apsaugos ir ragina lauko entuziastai visada atkreipkite dėmesį į aplinkos apsaugą, kai mėgautis lauko veikla.Remiantis šia koncepcija, kiekvienas gabalas lauko produktai iš GUAN XIANG Prekės yra pagaminti naudojant aplinką tausojančias medžiagas, siekiant sumažinti žmogaus veiklos poveikį pobūdis!

Mokėjimo Informacija :

(1) Mes priimame daug mokėjimo būdų www.pajudek.lt,tokių kaip Alipay, visa,Master Card,T/T,Webmoney,Moneybookers,Boleto, "Western Union" ir kt.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų www.pajudek.lt,ir nebus atleiskite mums, kol gausite jūsų užsakymą. (2) Jei kyla kokių klausimų apie mokėjimo,prašome pabendrauti su mumis tiesiogiai arba pranešimas, mums,mes suteiksime jums daugiau tiesioginės informacijos.

Siuntimo Informacija :

(1) Prekės Apdorojimo Laikas: Paprastai Kalbant,Mes išsiųsti savo daiktus per vieną dieną patvirtinus mokėjimą,be poilsio savaitgalis.Bet jei kai kurie yra sandėlyje arba blogo oro ir pan kitų priežasčių,mes su jumis susisieksime pirmą kartą,tada jūs galite eiti laukia, kol ją arba pakeisti kita spalva/stilius pakeisti,arba grąžinti pinigus. (2) pristatymo kaina: Daugiausia šalių,visi ten nemokamas pristatymas iki www.pajudek.lt pristatymas ,hongkong post arba epacket(numatytasis pristatymo metodas yra nemokamas pristatymas).Bet jeigu jums reikia, kiti labiau tinka jūsų reikalavimas, tiesiog pasirinkti,reikia pridėti keletą pinigus.Spustelėkite Pristatymas ir apmokėjimas tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją. (3) Laiko tranzito: Tranzito laikas priklauso nuo skirtingų laivybos metodai yra skirtingi.

Grįžti & Grąžinimo Politika :

Kai gaunate prekes, prašome patikrinti, ar ji iš karto pamatyti, ar jis atitinka aprašymą mūsų pasiūlymas.Jei kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis išspręsti problemą.Dauguma laiko, tai yra tiesiog nesusipratimas, kad mums bus malonu ištaisyti ar kompensuoti jūs kitą kartą.Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Atsiliepimai :

Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas.Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems pirkėjui, kai užsakymas baigtas,Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei turite problemų ar klausimų dėl jūsų transation, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.1-4 star atsiliepimus negalėjo išspręsti bet kokią problemą.esame sąžiningi pardavėjas, prašome leiskite mums padaryti, pagarbos vieni kitiems.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymo.prašome pakartotinai išsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba skundas, mūsų vadybininkas.Nes jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus mums,tai bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Žymos: spalva sniego batai moterims, somar bateliai vyrai, mezgimo sneaker vyrai, batai de sportas, vyrų batų, laisvalaikio sneaker, blauzdos aukšto viršų sportbačiai, garsing trekas batai, moterų kamštienos sportbačiai, kačiukas kulno bateliai moterims

Technologijos ForMotion
Modelio Numeris XG68911NEW / XG86885NEW
Lytis Unisex
Atletiškas Batų Tipas Vaikščiojimo Batai
Taikoma Vieta Lauko Vejos
Batviršio Medžiaga Drobė
Funkcija Atsparus vandeniui
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Išleidimo Data Winter2018
Prekės Pavadinimas GUAN XIANG
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Pamušalas Medvilnės Audinio
Padas Medžiaga Guma
Lygis Praktika Naujokas
Vidpadžio Medžiaga PU
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai