Ledo Ritulio Vinilo Įrašas Sieninis Laikrodis Ice Sport Modernus Laikrodis Housewarming Dovana Jaunimo Ledo Ritulio Žaidėjas Namo Kambaryje Meno Dekoro

w92452

€13.82

-5.38

€19.20

-28 %

Nauja prekė

Ledo Ritulio Vinilo Sieninis Laikrodis

Šį vintage stiliaus sieninis laikrodis yra pagamintas iš originalaus vinilo muzikos įrašas su Led komponentų.Šis kūrybos rankų darbo menas yra puikus Kalėdų, Jubiliejaus, Gimtadienio, Valentino ar vestuvių dovana.Mes taip pat gali paprotys, kad bet kokį asmeninį dizaino jums, jei jums reikia pagal užsakymą dizainą, arba urmu užsakymus klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Jums bus suteikta 16 Klavišų LED Nuotolinio valdymo pultelis (žr. žemiau) tinkinti spalvų LED vinilo šviesos.Su nuotolinio valdymo pultelis, jūs turite įvairių šviesos parametras, kuris apima įjungti ar išjungti šviesą, pristabdyti arba paleisti, artimosios arba keisti greitį, žibintus, taip pat sukurti spalvų vaivorykštė.

Nuotolinio valdymo pultelį reikia CR2025 baterijos (neįtraukta) funkcija.Taip pat, savo energiją taupančių LED žibintai turi ilgalaikį tarnavimo laikas, daugiau kaip 50.000 val.Tai puikiai tinka sienų apdailai taip pat puikiai kaip dovana.

Atkreipkite dėmesį: 5V DC Adapteris bus siunčiami ir pagal savo pristatymo adresą.

Žymos: antikvariniai muzikos grotuvas, laikmatis, nešiojamų vinilo grotuvas, lp, plakatas įrašyti, lygio vinilo grotuvas, dj player, lp žaislas, ledo ritulio sienos lipdukas, Pereiti Laikas

Svoris 0.38g
Ekrano Tipas Adata
Prekės Pavadinimas Kad Patogu Dienų
modelis abstraktus
Medžiaga LP Įrašas
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Skersmuo 30cm
Motivity Tipas KVARCAS
Funkcija Antikos Stilius
Korpuso Medžiaga LP Įrašas
Modelio Numeris GIT-1255
Ilgis 300mm
Formos GEOMETRINIO
Forma Vieno Veido
Sieninis Laikrodis Tipas 2mm
Stilius KŪRYBINGAS
Derinys Atskiria

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai