Goo Goo "Galaxy" Lėlės Lol Kūdikių Ksi Meritos Casimeritos Juguetes Ksimerito "PASIDARYK pats" Squeezer Vienaragis Minkštos Lėlės, Žaislai Vaikams, Dovana

w92930

€18.61

-4.65

€23.26

-19 %

Nauja prekė

Aprašymas

Say hello labiausiai žavinga mažai vietos keliautojams, kada nors žeme, ant žemės!Iš toli Kūdikių Galaxy ateiti goo lašai.Jie turi susidūrimo nusileido ant žemės ir ieško naujų namų.Goo lašai' Plonas, jiggly pilvai alsuoja kai kurios galaktikos, kad jie keliavo iš – tiesiog suteikti jiems išspausti matyti jų putojantis blizgučiai galaxy perkelti apie jų viduje!Susitikti Yumi Vienaragis, su jos galva visada debesys, ji svajotojas, kuris šiek tiek užmaršus!Unbox jos goo pod atrasti tai, ką ji atnešė su ja nuo erdvę – "PASIDARYK pats" galaktikos gleives veikla!Goo-to-go yra ne iš šio pasaulio D. I. Asamblėjos veikla, kad jūs galite maišyti, kad ir ekranas!Kokia spalva bus, ji tapo ir ką tai reiškia?Yra 4 Super mielas goo lašai atrasti, visi su skirtingais blizgučiai, plonas papilvė ir asmenybes!Rasti savo pasą viduje jų goo pod ir sužinoti daugiau apie juos ir nuostabi galaxy jie keliavo iš.Jūs galėsite atrasti tai, kas viduje, kad skaičiuoja!

Išspausti Yumi vienaragis pilvas ir pamatyti jos blizgučiai violetinė perliniu galaxy judėti viduje jos!Ji yra užpildytas su mistinis blizgučiai iš mystico, savo namų Žvaigždė.

Padaryti jūsų pačių, iš šio pasaulio "goo-to-go"!Goo lašai pateikė staigmeną intergalactic gleives veiklos su jais iš kosmoso - viskas, ką jums reikia padaryti, tai sumaišoma, kad ir ekranas!

Mėgaukitės iš-šio pasaulio unboxing patirtis!Atviros erdvės Pod ir atrasti, kas Yumi vienaragis turi susidūrimo nusileido su!

Ištraukite avarinio liuko į goo Pod rasti savo goo lašai "inter-goo-pieno pasas".

Atrasti ir imtis namų Visus 4 goo lašai!

Goo Pod aprašą sudaro: Aprrox 1 x goo lašas lėlės, 1 x goo-to-go taurės, 1 x goo-to-go šiaudų, 4 x kiekį (goo-to-go), 1 x dangler string, 1 x pasas

Mielais Mažai Vietos Keliautojams, Jūs Kada nors Susitikti

Say hello Goo Lašai - jie ateina visą kelią nuo Goo Goo Galaxy ir turi susidūrimo nusileido ant Žemės!Yra 4 žavinga Goo Lašai ieško naujų namų, saldus ir drovus Astra Nommy, įdomus mylintis Luna Laguna, svajinga Yumi Vienaragis ir super šviesus Stella Skygems!Kas gausite ir ką star jie kilę iš?

Kuris Goo Lašas Jūs Gelbėjimo?

Išspausti Goo Lašai Plonas Goo Įstaigas Užpildyti

Goo Lašai turi minkštas plonas, jiggly įstaigų, kad yra užpildytas su kibirkščiuojantis blizgučiai goo iš savo namų galaktikos!Išspausti juos ir pamatyti savo blizgučiai galaxy užpildo judėti.Jų bobbly įstaigų vinguriuoti apie tai, kaip žaidi, ir apkabinti juos!

Atraskite Out-Of-This-World Unboxing Patirtis

Goo Lašai atvyko į jų vietą Ankščių - unbox savo pod ir ištirti vidaus reikalų laivu atrasti kosminės ingredientų, kad padaryti savo Goo-to-Go.Ištraukite Avarinio Liuko rasti savo Inter-GOO-pieno Pasą, nepamirškite saugoti savo Goo sumažėjo jų Goo Pod, kai esate ne žaisti su jais!

Kiekvieną Goo-to-Go Turi Stebinti Kosminė žinia Jums

Su D. T. Y Goo-to-Go Gleives Veiklos, yra paprastas, įdomus ir magiškas!Tiesiog pridėkite Gleives Kristalai puodelį, įpilkite vandens ir išmaišykite.Tada pridėti Kosminius Debesis su vandeniu ir stebėkite, kaip jis stebuklingai auga!Galiausiai, viršuje su Starshine pamatyti, kuris savo pranešimų Goo Lašas jums!Bus jums Shooting Star, Stella Svajonė, Saulės Blyksnius ar Kietas Kometa Goo-to-Go pranešimą?Jūs galite pakabinti savo Goo-į-Eiti į savo mokyklą kuprinė arba rodyti savo puodelį su jūsų Goo Lašas!

Pažinti savo Goo su savo Inter-GOO-pieno Pasas

Ištraukite Avarinio Liuko jūsų Goo Lašai Goo Pod rasti savo Inter-GOO-pieno Pasą.Jis alsuoja krūvos įdomus deets apie savo Goo Lašas, kaip savo gimtadienį, akių spalva, ūgis ir kokios planetos jie iš!Jūs taip pat rasti atviruką iš savo namų planetą, ir jūs galite imtis draugystė, įkeitimas su savo Goo Lašas!

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, fluffi gleives, atsitiktinis mažas, disney princesė, atgimti, 13 bjd doll, hoomai atgimsta, suknelė mergina ilgai, j. lėlės, lėlės lol staigmena

Lytis Merginos
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 3 metų
Įspėjimas no
Prekės Pavadinimas Disney
Matmenys Apie 20cm
Medžiaga Latekso
Modelio Numeris goo goo kūdikių galaxy lols žaislas meritos
Temos Filmų ir TV
Elemento Tipas lėlės lol

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai