Kapud "Android" 10 Automobilio Radijo 8.4 " Už "Porsche Cayenne", 2010-2017 Automobilio Multimedijos Grotuvas GPS Navigaciją Auto Audio Stereo DSP BOD

w93296

€346.65

-141.58

€488.23

-28 %

Nauja prekė

Apmokėjimas:

# Kapud priimti Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Pagrindinės kredito kortelės yra priimamos taikant sąlyginio DEPONAVIMO. # Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. # Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, prašome palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Vežimą:

Mes nesame atsakingi už bet kokius importo mokesčius, priskirtus mokestis, Nuotolinio už papildomą mokestį arba muitinės nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjų atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes negali išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti visus grįžti & siųsti kainą.Mes atsisako pirkėjui anuliuoti jo užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties. 1. Laivybos visame pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose jautriose šalių) Paprastai, mes išsiųsti elementai per DHL,UPS,TNT, Kai vieta, gali tekti nuotolinio už papildomą mokestį,taip pat galite patikrinti adresą vežėjo interneto svetainėje ,patikrinkite, ar ji priklauso atokioje vietovėje, ar ne ? 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4. Tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais&šventes.Tranzito laikas gali būti įvairių, ypač per atostogas. 5. Jei jums nereikia gauti savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis, artimiausiu metu su atsakymą. 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1. 12 mėnesių garantija dėl nekokybiškų daiktų (Išskyrus sugadintas arba netinkamai po gavimo dienos) 2. Priedai gauti 3 mėnesių garantija (Išskyrus dirbtinį pažeistas arba sukelia Diegimo klaidos) 3. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį.Prašome pranešti mums, ką defektus ir pateikti mums savo sekimo numerį. 4. Mes ne remontuoti arba pakeisti prekės, kurių pasibaigęs garantija !Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt !

Grįžti & Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai daiktai buvo gautas.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir Mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.JOKIŲ IŠIMČIŲ!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visi grįžo daiktai msut būti originalioje pakuotėje ir turi suteikti mums sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo, originalia ir PO. 3. Mes grąžinsime visą savo daiktų kiekis, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti. 4. Po tiek, kad Pirkėjas ir Pardavėjas turi atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti. 5. Pirkėjas privalo patikrinti sklypo atsargiai, prieš ženklas.Kai sklypas yra pasirašyta, gali pagalvoti, kad gavo prekes ir būklės.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas visada būti motyvacija pažanga mums !Jei turite kokių nors problemų, klausimų,prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą,mes pasiūlysime geriausias sprendimas jums !Profesionalus įrenginys yra būtina,automobilių techninė priežiūra parduotuvė yra pats geriausias pasirinkimas jums !Didžiausia sumažinti netinkama veikla & žalą !Positve atsiliepimus, jei svarbu mums,mes vertinami kiekvieną progą tarnauti jums,Kapud vertiname visus atsiliepimus mums !

Žymos: automobilio multimedijos, automobilio radijas, cc3, "bluetooth" automobilio radijo, bulgarijos įrankis, navigacijos gps, dsp radijas, žaidimas nešiojamas kompiuteris, ford focus mk3 android, "android" automobilių

Max Išorinė Atmintis 128G
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
RAM 4G
Sąsaja Plug and play
"Porsche" Modelis Cayenne
Medžiagos Tipas ABS
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Ekrano Dydis 8"
4G Parama
GPS Parama
TDA 7851 (geriau nei 7388) Stiprintuvo IC
DAB+ Parama
Modelio Pavadinimas "Porsche"
Prekės Svoris 1.8kg
už " porsche cayenne 2010-2017
OBD2 DVR DAB+ TMPS galinio vaizdo kamera Parama
Įtampa 12V
Sertifikavimo NĖRA
OSD Kalba Vietnamo
TF/Micro SD Lizdas 0
Tipai navigetion
Elemento Dydis 37*26*14
Galia 4*50W
Operacinės Sistemos "Android" OS 10.0
Garsiakalbis/Mikrofonas Built-in
Jutiklinis Ekranas Capacitive Ekranas
Rezoliucija 1024*600
Prekės Pavadinimas Kapud
Din Dvigubas Din
Kilmės KN(Kilmės)
Cayenne Metų 2016
carplay Parama
Wifi Parama
ROM 4G
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Porsche"
DVR Parama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai