20cm Mėnulis 108s Žvaigždžių Taškų 3D Šviesos Siena Lipdukas Kambario Lubų, Laiptų Apdaila Liuminescencinės jam prilygintą išsilavinimą Meno Helovinas Priedai

w94071

€2.10

-1.86

€3.96

-46 %

Nauja prekė

Savybės :

1. Šis produktas turi sugerti šviesos dienos metu,tada jis bus švyti automatiškai tamsoje.su šviesiai žalios spalvos per dieną ir žalios spalvos naktį.

2. Sukurti savo naktinį žvaigždėtą dangų.jūsų romantišką kambario.liuminescencinės šviesos sienų lipdukai mėnulis ir didelis švyti tamsoje žvaigždžių bus sukurti pasakos atmosferą su šviesos įjungimas arba išjungimas.

3. Šis lipdukas yra savarankiškai adhensive aplinkosaugos ¾enklelis, Nr. lipnios juostos, nr. papildomo darbo.Tiesiog žievelės lipdukai nuo lapo ir tvirtai prilimpa prie sienos.nėra lengva nukristi, kol jums reikia juos pašalinti, bet nebus sugadinti jūsų dažai.

Aprašymas :

Gražus tikroviška mėnulis,leidžia jaustis mėnulis yra šalia, ir jūs netgi galite jį liesti.Stiprus imituojamas poveikį daro miegamasis daugiau patraukli ir patraukli.Šių žėrintis žvaigždės ir mėnulis yra puikus namo sienų,lubų,Vaikų kambario ir vaikų darželio sienos ir pan.

Techniniai duomenys :

Spalva: Fluorescencinė žalia

Medžiaga: PVC

Mėnulio Dydis:Apytiksl. 20 cm

Pakuotė :

1 komplektas * Šviesos Mėnulis Savarankiškai Šviesos Žvaigždėtą Dangų Siena Lipdukas

Žymos: nemokamai sirijoje, mielas haikyuu lipdukai, scarface sienos, žvaigždėtas dangus lipdukas, ceil tapetai, kambario dekoracija derliaus priedai, flourescent šviesos lipdukas, plakatas sienos, Bendrabučio kambario, mėnulis lipdukas

Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 100% Brand New
Savybės Šviesos Mėnulio, Žvaigždėtas
Modelio Numeris Šviesos Mėnulis Savarankiškai Šviesos Žvaigždėtą Dangų Siena Lipdukas
Prekės Pavadinimas OCDAY
Skersmuo Mėnulio Dydis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai