Aso Ebi Undinė Prom Dresses Vieną Petį Dubajus arabų vestidos de fiesta Satino Ir Nėrinių Blizgančiais Plius Dydžio vakarinę Suknelę

w94145

€146.11

-7.69

€153.80

-4 %

Nauja prekė

Pirkėjas Pranešimas

1.suknelės mes padarėme bus šiek tiek skiriasi nuo originalo nuotrauką galite pamatyti interneto svetainėje , ir dydis bus daugiau ar mažiau, didelis ar mažas, nuo 1 iki 3 cm . 2.Mažiausia vertė bus pastebėjo ant pakuotės, Bet mes negalime kontroliuoti mokesčių.Prašome suprasti, jei muitų mokesčiai mokesčių.linkime jums gali pirmiausia žinoti ,pavyzdžiui, jungtinė karalystė,Kanada, Brazilija,Belgija,Meksika,Prancūzija ,Nyderlandai,rusijos,Ispanijos,... 3.Kai jūs turite pateikti užsakymą mūsų apdorojimo laikas yra 15-25 dienas ,jei esate skubiai ,gali tekti mokėti papildomai skubėti mokestis ,linkime jums gali suprasti. 4.Jei jums reikia custom made,ar jūsų dydis yra plius dydis 18W ,20W,22W,24W,26W,mes už jus daugiau 30 usd.jei norite atšaukti užsakymą, bet mes baigti, prašome atkreipti 39 audinio mokestis.nes mūsų suknelė yra custom made nėra sandėlyje. 5.Mes nepriimame grįžti suknelė, bet be jokios priežasties.mes accpet dydis neteisingas,suknelė, sugadintas,suknelė prarado.nes suknelė yra cusotm padaryti nėra sandėlyje.Dėmesio: Jei esate iš BRAZILIJOS, prašome pateikti mums jūsų CPF į pranešimo lauką, kai mokėjimo, be to, mes negali rašyti sklypas.dėkojame už jūsų supratimą!

Informacijos šou

pastaba :Jei jūs norite, kad ši suknelė pasirinktinis dydis ir nestandartinių spalvų,galite pasirinkti atsitiktinį dydį ir spalvą, kai jūs pateikiate, kad ,palikite mums žinutę savo užsakymą dydis ir spalva .Taigi, mes galime pamatyti, spalvos ir matavimai norite, kai mes gauti užsakymą.Jeigu jūs norite padaryti užsakymą suknelę, prašome siųsti mums matavimo sąrašą, kaip laikytis: 1.Krūtinė =___cm 2.Juosmens =___cm 3.Klubų =___cm 4.Juosmens iki grindų su batelius =___cm 5.Pečių ant Grindų su batelius=___cm 6.Aukštis =___ cm (iš viršaus į galvos ant grindų su avalynė ) Suknelė color =___ (Bet kokia spalva pasirinkti iš mūsų spalvų paletę ar nuotraukos spalvos)

Matavimo Ir Dydžių Lentelė

Technologinis Procesas

Prekybos Metodas & Grąžinimo Politika

Pirkinių 1 Būdas.e-EMS/EMS Įprastu atveju, pristatymo laikas, 5-15 dienų daugelyje šalių.Brazilija gali būti apie 30 dienų.Tai pagal muitinės įvairių šalių. 2.Speciali Linija, Prancūzija, UK, AU ir daugelyje Europos šalių Paketas bus išsiųstas EMS Kinijoje ir DPD paskirties.Ji trunka 5-7 darbo dienas atvykti į paskirties vietą.Jis yra nemokamas muitinės mokestis normalus.Jei pasirinksite šią laivybos būdas, pašto išlaidas bus maždaug $20 -$25. 3.Aramex Saudo Arabija, Kataras, Jungtiniai Arabų Emyratai, ir tt Tai greitas pristatymas kelią minėtų šalių.Tik kaina apie 5-7 dienų pristatymas.Bet pašto išlaidas bus apie $30-40 4.Keturios Pagrindinės Išreiškia.DHL, UPS, TNT, "Fedex" Grąžinimo Politiką Beveik visi produktai gali būti grąžintas, išskyrus užsakymą tie.Prašome laikyti suknelė naujas, su originalios etiketės ir etiketės.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų išsiųsto suknelė atgal!Mes jums grąžinti informacija.Jei jūs tiesiog norite suknelė adresas ant pakuotės, mes negali gauti ir grąžinti jums. 1. Jei jums rasti suknelę, kitokios spalvos ar matavimai, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas. 2. Jei yra akivaizdu, kokybės problema su suknele, pavyzdžiui, didelio purvo, susmulkintos arba defektų paviršius, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos per 3 darbo dienas nuo gausite sijonas.Galite grįžti ir grąžinti pinigus ar pakeisti sijonas. 3.Jei jis yra ne kokybės problema, mes atskaityti siuntimo paštu, kai mes grąžinsime jums.

Atsiliepimai

Atsiliepimai 1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome mums penkių žvaigždučių atsiliepimų. 2. Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes negailėti pastangų siekiant išspręsti problemas už jus.

Žymos: k prom dress, vienuolė prom dress, tumb, suknelė aukso, apklausa satino suknelė, ilgai singlet moterims, plt satino suknelė, satino saulėtas suknelė, promenadzie suknelė az, puodelis iš nerūdijančio plieno

Iškirpte Vieną Petį
Mados Elementas derliaus
Apdaila Klostyti
Built-in Liemenėlė Taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Audinio Tipas Nėriniai
Siluetas Trimitas / Mermaid
Tikrasis Vaizdai No
Proga keltas
Prekės Pavadinimas HZWL
Medžiaga Poliesteris
Talėja imperija
Rankovės Stilius Vieną Petį
Traukinys NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Elemento Tipas Prom Dresses

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai