Nagų Lako Valiklis Įrankių Rinkinys Nagų Poliravimo Juostelės Dulkių Poliravimo Pašalinti Obliumi Iš Naujo Butelio Nagų Šalinimo Įrankių Rinkinys

w94293

€2.57

-1.39

€3.96

-35 %

Nauja prekė

Medžiaga:plastikas

Spalva:picture spalva

Svoris:202.0 g

Dydis: 25 * 16.8 cm

Produktų Sąrašas: Nagų Valiklis Įrankių Rinkinys * 1

ypatybė:

1. Nagų lako valiklis nustatyti:

Jūs gausite 60ml spaudai, 10 įstrižai nagų rinkinių, vienas juodo poliruoto juostelės, viena juoda ir balta, pilka poliruoti juostelės, viena dulkių šepetys, vienas nagų valiklis obliumi, vienas nagų valiklis plieno mygtukas, ir vienos pakuotės nagų valiklis rankšluosčiai, kuri yra labai platus vinių gali patenkinti jūsų poreikius.

2. Odelės stūmikas:

Rose aukso dizaino, elegantiška, ne slydimo, lengva naudoti ir lengva nešiotis.

3. Nagų lako valiklis medvilninio tampono:

Medvilnės pad yra stipri vandens absorbcija ir gali veiksmingai bendradarbiauti su makiažo valiklis.Į makiažo valiklis yra pagamintas iš plastiko, kuris gali pašalinti UV geliu ir nagų lako neįžeidžiant nagų.

4. Praktinis nagų padengti:

Šis rinkinys yra daugiausia naudojamas gelis poliravimo ir pašalinti odeles, kuri yra patogi naudoti ir namuose, ir jis taip pat tinka profesionaliems salonai, "PASIDARYK pats" nagų darbą.

5. Naudojimas:

Po mirkymo poliravimo sprendimas švariu medvilniniu audiniu, wrap vinis su jūsų nagų pašalinti gelio, ir tada padėkite jį ant nagų.Po dešimties minučių, naudoti odelės stūmiko ir nagų failą, papuošti nagus ir rankas, kad ji geriau.Nagų efektą.

Pastaba: spalvos, yra iš esmės toks pats, kaip ir vaizdas, ir spalvos dulkių šepetys yra atsitiktiniai.

Žymos: didelis medienos obliumi, pramoninės medienos obliumi, obliumi medienos lėktuvai, obliumi medienos, wen medienos obliumi, medienos obliumi žalia, mechanizuotas medienos obliumi, uk medienos obliumi, dvipusis medienos obliumi, medienos obliavimo obliumi

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 17pcs
Modelio Numeris HB07029A1
Dydis as shown

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai