Mosible USB C Hub HDMI Adapteris Su USB-C PD TF, SD, USB 3.0 3.5 mm Jack Port USB C Tipo Dock For 2020 "IPad" Pro Tablet Hub

w94385

€10.34

-6.34

€16.68

-38 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Savybės:

【6-IN-1 "IPAD" PRO USB C HUB】, Specialiai sukurta 2018 2019 iPad Pro 11/12.9 su USB C uosto, greitai plėsti savo "iPad" Pro " su 3,5 mm Audio jungtis, Tipas-C Ausinių Duomenys Uoste,4K HDMI Uosto,60 W, Tipas-C Įkrovimo lizdas, USB 3.0 Prievadas, Micro atminties Kortelę/Atminties Kortelės Lizdas.Padidinkite savo "iPad" Pro galimybes.Plug and play, ne vairuotojas/programinė įranga yra reikalinga.Tai yra naujausia versija su plastiko įrašus naudoti su "Apple" Smart Keyboard Folio " ir " iPad atveju.

【ĮKROVIMO IR KLAUSYTIS SYNC】3.5 mm&Type-C Audio jungtis leidžia prijungti ausines, ausines ar garsiakalbį, mėgautis muzika ar filmas, kai jo baterija įkraunama.Paramos Mikrofono įvestis.Jūs galite reguliuoti garsumą, tiek "iPad" Pro "arba" in-line volume control dėl ausinės/laisvų rankų įranga.Tipas-C PD Įkrovimo lizdas greitis iki 60W, greitai mokesčiai "iPad", "Pro".Atkreipkite dėmesį: 3.5 mm Aux Lizdas uosto nepalaiko "apple" Originalias Ausies Ankščių dėl " Apple apribojimų.

【USB C IKI 4K HDMI】Veidrodis arba išplėsti savo ekraną su 4K HDMI Uosto ir tiesiogiai transliuoti 4K@30Hz arba UHD "Full HD" 1080p@60Hz video su HDTV, monitoriais, ar projektorių.Teikti aukštos rezoliucijos išėjimo iš 2018 2019 iPad Pro 11/12.9 be jokio vargo pristatymai, konferencijos skambučiai, vaizdo transliacijos, namų kino teatro.Darbalaukio Išplėstinis Režimas, gali būti įmanoma naudojant "Adobe Lightroom" ir kai kurių kitų taikomų programų.Idealiai tinka mokykloje, biure, namuose, ir žaidimas.

【GREITĄ DUOMENŲ PERDAVIMĄ】USB3.0 Uosto greitis iki 5Gbps, perkelti nuotraukas, failus ir vaizdo įrašus sekundžių.Tipas-C Duomenų Prievado greitis iki 480Mbps.Leidžia prijungti telefoną, klaviatūrą, pelę, atmintin, vaizdo kameros, standžiojo disko, ir kt.Built-in Micro atminties Kortelę ir atminties Kortelės lizdai veikia, su atminties Kortelę, SDHC, SDXC Atminties kortelės, MMC korteles.Pranešimas: Prašome atnaujinti jūsų "iPad" Pro "sistemos su" iPad " OS 13 ir aukščiau versija panaudoti bet kokio formato nuotraukų arba vaizdo įrašų, failų perdavimas(Word ir Excel),pele ir klaviatūra už patenkinti visus jūsų kasdieninis naudojimas!

【SPECIALIŲ NUIMAMAS CILPS DIZAINO】, Specialiai sukurta nuimamas plastiko rankenos, kad gali padidinti besiūlių contaction tarp iPad ir Stebulės, ne slydimo išjungti lengvai, o juda ar žaisti žaidimus.Jūs galite išardyti, spaustuvai, lengvai, kai savo "iPad" su byla, raštas ar "Apple" Smart Keyboard Folio.Lengvas ir Kompaktiškas dizainas leidžia lengvai paimti su savo on-the-go.

Techniniai duomenys:

TIPAS-C HUB DUK:

1. Dėl TIPAS-C veikimo greitis.

Atsakymas: teorinis greitis TIPO-C USB3.1 10Gbps, kuris yra atgal suderinama su USB3.0/USB2.0/USB1.1.

2. Dėl HDMI 4K išėjimo klausimus.

Atsakymas: yra 2 sąlygos: 1. Kompiuteris ar mobilusis telefonas palaiko HDMI 4K produkcija. 2. Prašome naudoti su standartinėmis 4K kabelis.

3. Dėl PD įkrovimo protokolą, jį palaiko uplink, apmokėjimo ir transliacijos įkrovimo srovę.

Atsakymas: 1. Kompiuteris ar mobilusis telefonas palaiko PD protokolą. 2. Uplink įkrovimo maitinimo šaltinis 20V/5A 100W.Didžiausią produkcijos vartotojų apmokestinimo maitinimo 900MA, normalus 500MA, ir 5V/200MA, kai nėra įkrovimo.

4. Apie MABOOK PRO WIFI trukdžių problema.

Atsakymas: EMS įgyvendina standartus ir skydai signalo trukdžius, siekiant užtikrinti normalų WIFI operacija.

5. Apie sertifikavimą.

Atsakymas: Pereiti CE/FCC/ROHS sertifikavimo

Pakuotė:

1*hub

1*instrukcija

Žymos: į usb3, konvertuoti į lizdą usb, "adobe acrobat pro rakto, doko stotis "ipad", hdmi splitter, baseus hub usbc, dviejų monitorių splitter, photoshop, assesories "ipad" pro 2020 m., "ipad"

Prekės Pavadinimas Skatolly
Produktų Statusas Sandėlyje
Tipas USB Adapteris
Parama Dropshipping/didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris -
Pakuotė Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai