Menstruacinis Puodelis Medicininio Silikono Silikagelio Lady Puodeliai Didmeninė Moteriškų Higienos Medicininės kokybės Silikono Copa Mėnesinių

w94483

€3.58

-3.44

€7.02

-49 %

Nauja prekė

Rockbrook profesionalus prekės ženklas, kuris buvo skirtas pati kurti aukščiausios kokybės menstruacinis puodelis, higieninės servetėlės ir aksesuarų rinkoje.Savarankiškai priklausančios gamyklos, profesionalus dizainas plėtros, gamybos, Produktų asortimentą iš lady cup kūdikių vystyklų, kūdikių nuvalykite, suaugusiųjų vystyklų, pagal trinkelėmis, higieninės servetėlės, juosmenėlės linijinės, slaugos trinkelėmis, motinystės trinkelėmis, šiltas, mygtukai ir dar daugiau.Įvairių moterų moteriškos higienos produktų

Mūsų gaminiai yra iš aukštos kokybės, ir kainos yra labai palankios.Jei norite, kad dropshipping kaina už daugiau nei 10 vienetų, prašome susisiekti su mumis kalbėti detaliau , Mes palaikome jus, nes mūsų platintojas arba OEM taurės, dėžutės ir maišelio,suteiks jums geriausią kainos ir geras aptarnavimas.

Naujas Menstruacinis puodelis

Pagal iCare

Dydis S: (moterims, kurios turi ne pagimdė vaiką ar moterys, iki 25 metų amžiaus )

Dydis L: (moterims, kurios pagimdė vaiką, arba kurie yra vyresni kaip 25 metų)

Jei klientui pasirinkti Free Shipping service mes pasirinkti express " įmonės pagal pristatymo padėtis pagal save.Mes pasiliekame teisę už paaiškinimą.Paketas pastaba: puodelis su maišus, su dėžute, su popieriaus naudojimo instrukcija Dydis pastaba: Dideli ir maži ,jei norite maišyti dydis gali būti pastaba,kad mums, kitaip bus laivybos tik vieno mažo dydžio, ar vienas didelis dydis.kodėl verta rinktis mus?

Jei esate pirmą kartą taurės vartotojo, mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti, icare Mažas, jei turite super sunkus srautas.icare Didelis, idealiai tinka patyrusiems vartotojams, kurie ieško padidintą pajėgumą ir visiems vartotojams, kurie turi super sunkus srautas .

NAUJO PRODUKTO ICARE: Tai menstruacinis puodelis yra mūsų naujas gaminys, icare.Medžiagos naudojimo medicinos lygio skystu silikonu.Po daugelio eksperimentų, inžinieriai, ji yra nustatyta, kad šios medžiagos yra patogiau, saugiau ir daugiau švarios.Ateis ir patirtis.AUKŠTOS KOKYBĖS : FDA sertifikuotos. 100% BPA nemokamai, be Latekso, Dioksinų Nemokamai.Daugkartinio naudojimo ir saugi, Ekologiškai švarus, ekonomiškas, ilgaamžis.Ateina su kokybės higienos maišelį, trunka iki 12 metų vartoti reguliariai.Pasirinkti tinkamą dydį pagal savo situaciją.Geras moteriškas alternatyva, audiniu sanitarinių servetėlės.Yra 4 oro angos kraštu šio tipo Menstruacijų Puodeliai.

SAUGOS ir SVEIKATOS: Jis nebus pertraukos jūsų rūgščių-šarmų pusiausvyra, jokios alergijos, be pelėsių ir šlapimo takų infekcija.icare menstruacinis puodelis suteikia ne drėgmės ir tvankumas, jokio kvapo ir nelankstumą, nr. skverbtis ir niežulys laikotarpį už jus.Be šių problemų, daugelis ginekologinių ligų būtų galima išvengti.

LENGVA NAUDOTI: icare menstruacinis puodelis yra lengva įdėti ir išimti.Sulankstyti sterilizuotas menstruacinis puodelis, tada paspaudę apačioje menstruacinis puodelis ir įdėti į makštį, švelniai, kol jis pasiekia gimdos kaklelį.Antra, pasukti Taurės užtikrinti, kad ji yra visiškai atvira ir antspaudas buvo sukurta prie makšties sienelių.Galiausiai, reguliuoti rankenos apačioje, kad jis sėdi patogiai ir lengvai pasiekė priėmimas.

PATOGUS: galite mėgautis savo laimingą akimirką, jeigu jūs jį naudoti.Plaukimo, spa, žygiai, joga, bėgimas, arba tiesiog miega naktį ir pan.icare menstruacinis puodelis turės būti pakeisti du kartus ant atsižvelgiant dienų ir gal 4 kartus per dieną sunkiosios menstruacijų dienomis.Tai priklausys nuo jūsų individualių mėnesinių srauto.

NAUDOJIMO BŪDAS

1. Nusiplaukite rankas švariu vandeniu.

2. Sulenkite menstruacinis puodelis taip, kad plačiai atverti menstruacinis puodelis yra pagamintas mažesnių įstatyti.Du iš populiariausių metodų yra : Punch-Down ir C kartus.

3. Svarbu atsipalaiduoti jūsų raumenys įstatydami menstruacinis puodelis, todėl rasti patogią padėtį.Įdėkite sulankstyti menstruacinis puodelis ir dar visą taurė yra viduje, jums, pašalinti savo piršto ir leiskite jam pop atidaryti.

4. Su švarias rankas, švelniai patraukite už kamieninių puodelio ir sukite jį, kad Jį; arba įdėti pirštą į makštį, kad menstruacijų taurės mažesnių ir tada imtis t out.

5. Pašalinti jūsų menstruacinis puodelis ir tuščias surinkti skystį.

6. Jei norite naudoti jį dar kartą, rekomenduojame virimo taurės 3-5 minutes, į vandenį ar sterilizuoti garais.

❤ Produkto Sertifikatą ❤

Mūsų produkto kokybės užtikrinimo.Moterų sveikatos, pagamintas iš 100% medicininės kokybės silikono, taip pat naudoti priėmimo silikoninis sandariklis, skirtas kūdikiui.Kuris buvo išbandytas FDA, SGS, CE, BANDYMŲ ATASKAITOS ir pan.

❤ Klientų Apžvalga ❤

Pls nedvejodami kreipkitės į mane, jei ten nieko, mes galime padėti.Ji būtų labai dėkingi, jei galėtumėte mus palieka 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Mes siekiame pagerinti save paslaugų teikimo sąlygas,kokybės,tiekimo,ebs.PASLAUGOS

Karšto parduodant produktus iš viršaus pardavėjai

Visi užsakymai siunčiami iš www.pajudek.lt sandėliuose per 24 valandas

Speciali klientų aptarnavimas

PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA

Mėgautis ramybe su www.pajudek.lt durų iki durų pakuotės ir laivybos apsauga

Rockbrook profesionalus prekės ženklas, kuris buvo skirtas pati kurti aukščiausios kokybės menstruacinis puodelis, higieninės servetėlės ir aksesuarų rinkoje.Savarankiškai priklausančios gamyklos, profesionalus dizainas plėtros, gamybos, Produktų asortimentą iš lady cup kūdikių vystyklų, kūdikių nuvalykite, suaugusiųjų vystyklų, pagal trinkelėmis, higieninės servetėlės, juosmenėlės linijinės, slaugos trinkelėmis, motinystės trinkelėmis, šiltas, mygtukai ir dar daugiau.Įvairių moterų moteriškos higienos produktų

Žymos: pilvo panty, flex menstruacijų diskas, medicinos lygio silicio menstruacinis puodelis, minkštas menstruacijų diskas, rinkinys panty, medicinos istrument, menstural taurės didelis, taurės mėnesinių, icarer įkroviklis, elm327 už ford

Kilmės medžiaga U. S. A
Menstruacinis Puodelis Spalva 9 spalva
Menstruacinis puodelis moteriškas Paketas Taurė + Audinys Krepšys + Instrukcija + Dovanų Dėžutėje
Menstruacinis Puodelis sterilizer Rožinė/Žalia/Geltona/Mėlyna
Modelio Numeris MCIC04
Elemento Tipas Moteriška Higienos
Kiekis 1
moterų taurės Pažymėjimas SGS / INTERTEK / KEBS / ISO / NAFADC
Produkto Pakėlimo Laikas 10 Metų
Kilmės KN(Kilmės)
taurės menstruacijų Dydis 1 Mažas; 2 Dideli
Medžiaga 100% medicininės kokybės silikono
Prekės Pavadinimas lady cup
moters menstruacinis puodelis Spalvų Rožinė,violetinė,raudona,žalia,mėlyna,geltona,oranžinė,skaidri,balta

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai