Nauja
925 Sterlingas Sidabro specialios formos banga Karoliai Europoje, Amerikoje ir Pietų Korėja grandinės karoliai pakabukas jewlery

925 Sterlingas Sidabro specialios formos banga Karoliai Europoje, Amerikoje ir Pietų Korėja grandinės karoliai pakabukas jewlery

w94766

€9.31

-6.21

€15.52

-40 %

Nauja prekė

Šiltas Patarimas:

Dėl gamybos ir didmeninės mūsų pačių gamykloje, mums reikia praleisti daug darbo jėgos patikrinti ir platinti prekes, ir pelnas yra mažas.Siūloma, kad klientai pirmiausia turėtų pažvelgti į produktą stiliaus nedidelį kiekį sumaišyti partijų, prieš užsakant partijomis, ir jis yra tinkamas, pirkti partijomis. (mažų problemų, tokių kaip mažos trinties nepriklauso kokybės problemas.Rankų darbo papuošalai turės rankų pėdsakai, ir perfekcionizmas bus pateikti užsakymą atsargiai.).

Visi estetiniai ir kokybės vaizdas skiriasi.Kad išvengtumėte nereikalingų ginčų, prašome nusipirkti mažą kiekį prekių pirmas ir tada, kad partijos

【1】 Saugyklos palaikymas 7 dienas jokios priežasties, grįžti , Grįžti prekės su kokybės problemų per 15 dienų .Jūs negalite grąžinti prekes per nustatytą laiką.

【2】 Akmenų, kristalų ir gėlavandenių perlų bus normalus trūkumų

【3】, Jei yra akivaizdžių problemų, pavyzdžiui, lūžių, įbrėžimams, lašas ir spalva, pateikite fizinio nuotraukos klientų aptarnavimo prašyti grąžinti pinigus.

4. Kasdien pristatymo tūris yra didelis, negali patikrinti kiekvieno produkto vietą, pro gavę prekes patikrinkite, yra problema, laiku grįžti.

[5] nuotrauka yra tikra kulka, nes šviesos ir ekrane yra skirtingi, tai galima atvykti į fotosesiją ir nuotraukos micro-spalvų skirtumas.

Mūsų produktai S925 sterlingas sidabro gaminius, gali būti pritaikytas sertifikatą.

Pristatymo laikas: specialių pristatymo laikas kreiptis į klientų aptarnavimo centrą.

Produktų lentynos gali būti išteklių ar gamybos.Po priėmimo tvarka, tėvai turėtų pateikti užsakymo numeris klientų aptarnavimo patikrinti, ar yra kokių nors akcijų-tą dieną, arba, kai prekės atvykti.Dėkojame už jūsų cooperation.By nutylėjimą, jis yra siunčiamas skubiuoju.Paštininkas turi būti papildyti siunčiant Feng Shun.

Klientų aptarnavimas internete laikas: 9:00-12:00/13:30-17:30

Žymos: armėnų pakabukas, necklac, druid, armėnija keychain, grandinės necklac, armėnijos vėliava, Armėnų, armėnijos vėliava, grandinės aukso žmogus, keltų kryžius pakabukas

Grandinės Tipas O-grandinės
Formos\modelis GEOMETRINIO
Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Medžiaga Metalo
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai