Hoodies Moterų 2019 Mados Atsitiktinis Gobtuvu Slim Spalvos Gėlių Spausdinti Pavasarį ir Rudenį Moteris Drabužiai Palaidinukė Streetwear C1802

w95254

€11.59

Nauja prekė

Hoodies Moterų 2019 Mados Atsitiktinis Gobtuvu Slim Spalvos Gėlių Spausdinti Pavasarį ir Rudenį Moteris Drabužiai Palaidinukė Streetwear C1802

DYDŽIŲ LENTELĖ

Dydis/CM

Pečių

Hip

Juosmens

Patarti Eur

dydis

Ilgis

Krūtinė

XS

S

68 89 78

M

73

90.2

83

L

79

91.4

86

XL

86 92.6 96

2XL

3XL

4XL

5XL

6XL

Prašome leisti "1-3cm"klaida asortimentą vadovas priemonė

Patarimai:

1. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius, prašome patikrinti peties dydį, jei jūs galite dėvėti !

2. Prieš jums padaryti užsakymą, prašome patikrinti mūsų stalo dydis atidžiai.(Visi matavimai yra cm ir atminkite, 1cm = 0.39 colių)

3. Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100% tas pats, kaip tikrąjį daiktų.

DETAI RODYTI

PRISTATYMAS IR APMOKĖJIMAS

APMOKĖJIMAS:

Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.

VEŽIMĄ:

1.Paruošimo Laikas:mums reikia 72 darbo valandų, siekiant parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną.

2.Prašome patikrinkite savo adresą, kai jums rašyti tai, www.pajudek.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos,prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą.

KAIP GALIMA STEBĖTI MANO SKLYPAS:

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį

ATSILIEPIMAI

ATSILIEPIMAI IR PASLAUGOS:

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Su ilgai teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou , mes suteiksime jums 1 $ar dovana .Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktus STS ir facebook , suteiks jūsų ekrano į mus, mes jums $1 per.

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Hoodies Moterų 2019 Mados Atsitiktinis Gobtuvu Slim Spalvos Gėlių Spausdinti Pavasarį ir Rudenį Moteris Drabužiai Palaidinukė Streetwear C1802

Žymos: antklodė sulankstomas kilimėlis, chucky tatuiruotė rankovėmis, antklodė pliušinis purus, chucky helovinas perukas, antklodė ilgomis rankovėmis, antklodė onesie suaugusiųjų, chukka batus mažas žmogus, david duchovny reabilitacijos, chucky childs pav.

Medžiaga Medvilnės
Laikas pavasarį, vasarą, rudenį
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Stilius Reguliariai
Svoris 350
spalva Spausdinti
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris C1802
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Tipas Puloveriai
Prekės Pavadinimas Ateityje Laikas
Su gobtuvu Taip
Apykaklės O-Kaklo
Elemento Tipas Hoodies
Drabužių Ilgis Reguliariai
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai