9pcs 30ml Daugkartiniai Tuščias Gintaro spalvos Buteliukas Su Lašintuvu Ir Bžūp Masažas eterinio Aliejaus Aromaterapija Skysto Stiklo Buteliukus, Pipetę

w95793

€8.90

-2.22

€11.12

-19 %

Nauja prekė

Aprašymas

Mūsų rinkinį sudaro 9 aukštos kokybės 30 ml gintaro spalvos stiklo buteliukas su droppers (lašintuvai.Gintaro spalvos stiklo suteikia apsaugą nuo žalingo šviesos ir puikus dydžio, daro jį labai kelionėms ir kasdieniniam naudojimui.Jie bus lengvai tilptų rankinėje ar makiažas maišelį!

P erfect naudoti eterinius aliejus, kvepalus, skysčiai, savo mišiniai ir aromaterapija.Paprastas būdas padaryti rankų darbo dovana mišiniai ir savo aromatai jūsų draugai ir šeima!

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Stiklas.

- Dydis: 7.8x3.3x3cm; 30ml.

- 9 GABALAS REIKŠMĖ – Mūsų rinkinį sudaro 9 aukštos kokybės 30 ml gintaro spalvos stiklo buteliukas su droppers (lašintuvai.Gintaro spalvos stiklo suteikia apsaugą nuo žalingo šviesos ir puikus dydžio, daro jį labai kelionėms ir kasdieniniam naudojimui.Jie bus lengvai tilptų rankinėje ar makiažas maišelį!

- "PASIDARYK pats" ETERINIAI ALIEJAI DOVANOS – Padaryti jį sau!Puikiai tinka naudoti su eteriniais aliejais, kvepalų, skysčiai, savo mišiniai ir aromaterapija.Paprastas būdas padaryti rankų darbo dovana mišiniai ir savo aromatai jūsų draugai ir šeima!

- DAUGKARTINIO naudojimo & REFFILABLE – Mūsų ilgalaikis buteliai gali būti daugkartinio naudojimo, jūs galite lengvai papildyti šių atgal bet kuriuo metu!Naudoti butelis taikyti puikus produkto kiekis, kiekvieną kartą.Buteliai yra paprasta valyti ir užpildyti!

- LENGVA NAUDOTI – Tiesiog perkelti eterinio aliejaus ar mišinio savo įsilieja į mūsų butelis pipete ar lašintuvu.

- AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS – Pagaminta iš aukštos kokybės patvarus, gintaro, stiklo, visos dalys yra BPA nemokama!

Pakavimo sąrašas

9 x 30 ml Daugkartiniai Tuščias Gintaro spalvos Buteliukas su Lašintuvu ir Bžūp "PASIDARYK pats" Mišiniai Prekių Įrankių Priedai eterinis Aliejus Kvepalai Aromaterapija Vežėjas

Žymos: mini stiklo bootle, 30ml kvadratinių stiklo buteliuko lašintuvu, purškimo žiūrėk, vonios stiklainiu, užkratas stiklo užkratas, gintaro spalvos stiklo bottl, gintaro stiklainiu, os stiklo, priedų kelionė, chrizantemų aliejus

Modelio Numeris Tuščias Užkratas Butelį Kelionės
Dydis 30ml
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas RUIMIO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai