Naujas kietas Saugojimo Bylos Atlikti Maišelis AKG Q701 K701 K702 K712 K601 K603 K612 K550 K551 K553 K812 Pro Ausinės Ausinės su mikrofonu

w95868

€17.73

-1.13

€18.86

-5 %

Nauja prekė

Peržiūrėti

4 Vnt Putų Pagalvėlės medžiaga

Koreguojamas laisvai sau

Pasak Ausinių dydis (4 vnt pagalvės gali būti Pašalintas(kilnojamąjį) arba Fold

Pašalinti pagalvėlė yra sumažinti padding ,Sulenkite pagalvėlė yra padidėjęs paddind

-----Ilgalaikio Ausinių Metodas

-----3 X CableVelcro Fiksuotojo Dirželiai

-----(Funkcija:Fiksuotos laisvų Rankų įranga,Rreduce drebulys,Organizatorius Kabelis)

--------Kabelių Organizatorius--------------------------------

------1* Kišenėje Audio priedai, pvz.: Hifi Kabeliai ir Garso Leistuvas ,Prijungti.........

Produkto Aprašymas Pakuotė: 1 Vnt x Sunku Ausinių Atveju (L Dydis) 3Pcs* CableVelcro Fiksuotojo Dirželiai, 1Pcs* Kišenė Audio priedai, 4Pcs* Putų Pagalvėlės Produkto Vaizdai Buvo Paimti Natūra, JEIGU: Minkštas vidinis audinys pamušalas,kilnojamieji, kad yra lengvas ir kompaktiškas, ir labai lengva surinkti ir susikrauti Anti-shock"), Anti-slėgio medžiagos , 100% Brand new ir aukštos kokybės Kompaktiškas ir funkcionalus sunku atveju, išlaiko daiktus saugi ir labai nešiojamas Svoris:250g Dydis:Didelės apimties Byla 220mm x 220mm x 120mm (W X L X H) Custom-Made Fiksuotojo Ausinių Metodas 3 Vnt Velcro Fiksuotojo dirželiai (Funkcija:Fiksuotos laisvų Rankų įranga,Rreduce drebulys,Organizatorius Kabelis) 4 Vnt. Putų Pagalvėlės Fiksuotojo: Koreguojamas laisvai sau Pagal Ausinių dydis(4 vnt pagalvės gali būti Pašalintas(kilnojamąjį) arba Fold Pašalintas pagalvėlė yra sumažinti padding ,Sulenkite pagalvėlė yra padidėjęs padding Fiksuotos laisvų Rankų įranga, sumažinti vibracijos) 1* Kišenė Audio priedai, pvz.:Hifi Kabeliai Ir Garso Leistuvas ,Prijungti.........Daugiau Dydžio, Prašome Spustelėkite paveikslėlyje

Mokėjimo

Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš pateikiant užsakymą.

We will ship prekės per 48 valandas nuo mokėjimo išvalytas

Kartu Laivybos kelių elementų yra, laivybos mokestis padidės $ 0 kiekvieno extra item.

Pagal jūsų pirkti įrašus, aš bus sujungti laivybos mokesčiai ir išsiųsti sąskaitos faktūros jums ARBA grąžinti už papildomą siuntimo mokesčius per paypal po to, kai jūs aiškiai mokėjimą (pirmą prekės nėra komplekte).

Pristatymas

Mes sunkiai dirbome, kad puikus mūsų laivybos paslaugas, ir turėjo užtikrinti, kad mūsų klientai gautų jų elementus, kaip greitai, kaip įmanoma.Klientų pasitenkinimą ir toliau bus mūsų pagrindinis rūpestis.Atsižvelgiant į laivybos išlaidų efektyvumo ir saugos, kad "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" yra geriausias pasirinkimas.

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

Privalumas: Saugos --Visas paketas yra registruoti ir neįmanoma prarasti.

Ekonomika --Laivybos mokesčius tik dešimtadalis arba viena dvidešimtoji, kad ne EMS/UPS/DHL.

Stebėjimo --Remia daugiau nei 60 šalių

Jei paketo paskirties MUMS, aš suteikti E-Paketo Pristatymas Iš Kinijos,Pristatymo laikas, per 7-15 dienų.

Susisiekite Su Mumis

www.pajudek.lt online ar offline pranešimą

1.Jei turite kokių nors problemų , skundų, patarti, prašome palikti mums www.pajudek.lt online ar offline pranešimą

2.Mes pasistengsime atsakyti kiekvieną pranešimą ir išspręsti jūsų problemą, darbo metu, kaip galima greičiau,prašome nesijaudinkite.

3.Mes stengiamės atsakyti į visus pranešimas paprastai per 24-48 valandos,taip pat savaitgaliais & atostogų

Teigiamas Grįžtamasis Ryšys

1.Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus.

2.Mes tikime, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti

Klientų Aptarnavimas

100% Pasitenkinimas Garantuotas!

100% grąžinimo 14 dienų - jokių klausimų!

Norėdami įrodyti, kad mūsų pasitikėjimą produktai, mes teikiame ir savo vertę jums, mes siūlome 14 dienų pinigų grąžinimo garantija.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atsiųsti mums laišką per 14 dienų nuo pirkimo dienos ir mes atsiųsime jums pinigus atgal.

Jei norite papasakoti, kas nutiko su jūsų pirkti, mes vertiname tai, kaip jis padės mums geriau suprasti jūsų poreikius ir lūkesčius ir ateities klientams, bet ir tai ne kokia sąlyga, kad jums gauti savo pinigus.

Mes visada siekiame sukurti bendrovę, remiantis klientų pasitenkinimą ir ilgalaikius santykius.Pinigų grąžinimo garantija-tai tik dalis priemonių, mes priimame, kad mūsų klientai gauna puikų aptarnavimą, nuo sąžiningas bendrovė be rizikos aplinkai, kai jie pasirinkti savo parduotuvėje.

Žymos: diamond k550, ausines arctis pro, k550, cowin, laisvų rankų įranga " micro, gradientas telefono, microphon, akg, k601, akg k712 pagalvėlės

Elemento Tipas Adapteris
Dydis Standard Size
Prekės Pavadinimas earmax
Modelio Numeris Už AKG K701 702 Q701 Q702 K550 K712 Ausinių
Pakuotė Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai