Nauja
Pakeisti Plaukų Kirpimo mašinėlės Įkroviklio naminių Gyvūnėlių Plaukų Žoliapjovės CP-3800 CP-9500 CP-5000 KP-3000 CP-6800 CP-3300CP-8000, CP-8100. CP-9600

Pakeisti Plaukų Kirpimo mašinėlės Įkroviklio naminių Gyvūnėlių Plaukų Žoliapjovės CP-3800 CP-9500 CP-5000 KP-3000 CP-6800 CP-3300CP-8000, CP-8100. CP-9600

w95878

€8.26

Nauja prekė

Prašome pažvelgti į plaukų clipper modelis, jūsų ranka atsargiai, įkroviklis tinka nurodyti plaukų clipper modelis tik.Netelpa kitų plaukų kirpimo mašinėlės.

Yra du versuions įkroviklio CP-6800 plaukų clipper : 5V ir 2,5 V .Prašome atidžiai rinkitės.

Dėl skirtingų partijų, įkroviklis gali skirtis nuo žemiau vaizdai, funkcijos tos pačios.Prašome būti pažymėti.

Naudojimosi Paslaugomis:

A: Mokėjimas:

Prašome sumokėti per 3 dienas po to, kai jūs įdėti savo užsakymą.Mes priimame Alipay tik.

B: Vežimas:

1. Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Kinija Paštu, Oro Paštu, yra tik laivybos metodas, esame atsakingi už siuntimo išlaidas.Mes atsiųsime jums elementus per 2~7 dienų, kai mokėjimas yra baigtas.

2. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų valymo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų daiktai yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

3. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

4. Mes galime tik laivo produktai, adresas, kad www.pajudek.lt pripažintas.

C: Grąžina:

1. Mes tarnauti savo klientams geriausias būdas mes galime.

2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl kokių nors priežasčių.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės, yra grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra kompensuojami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

3. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti prekes.

D: Dydžio ar Tinka Klausimų:

1. Dydis iliustruoti arba masė yra su konkrečių matavimo išsami specifikacija, prašome suprasti, leidžiamas variacijas.Prašome patikrinti, specifikaciją, prieš pateikdami užsakymą.

2. Jei radote dydžio prekės neatitinka jūsų poreikių, galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

E: Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimas, fonas, t.t... Jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

F: Atsiliepimai:

1. Jums pasitenkinimo ir teigiamų atsiliepimų yra mums labai svarbus; prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir tarnauja.

2. Jei turite problemų su mūsų daiktų ar tarnauja, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes pasistengsime, kad dirbti, sprendimus, kurie yra geriausias tiek mums.

Žymos: pedalu, chip pcf7935, clipper plaukų surker, clipper su šlapia danga, vadovas skustuvas, kirpykla stotis, norelco, automobilio salono plastikinių pašalinti rinkinys, skustuvas, skutimosi galvutė philips, skaidrę vaikas

Maitinimo Šaltinis Įkroviklis
Prekės Pavadinimas LILI
Modelio Numeris CP-3800 CP-9500 CP-5000 KP-3000 CP-6800 CP-7800
Tipas Šunys
Elemento Tipas Žirklės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai