Petpig Aukštos Temperatūros 20W Klijų Pistoletas 110-220V, Karšto Lydalo Klijai Nuimamas "PASIDARYK pats" Tool Įrankio Smulkaus

w95984

€3.50

-1.49

€4.99

-29 %

Nauja prekė

3-5 MINUTES, GREITAI sušyla: Modernizuotos, karštų klijų pistoletas, kuris šildo 3-5 minutes.Jos smart temperatūros kontrolės dizainas leidžia jai išlikti pastovi temperatūra.Obligacijos tuoj pat ir atvėsta liesti super greitai, todėl yra idealus naudojimui namuose.

ANTI-KARŠTO DANGTELĮ ir SAUGI MAITINIMO JUNGIKLIS: Secure maitinimo jungiklis su LED apšvietimo režimas leidžia klijų pistoletas labai user-friendly.Nuimamas ABS stabdžių-karšto padengti gali gerai apsaugoti jūsų rankas nuo karščio.Lanksti pagalba galite laikyti jį stabilus ir vertikaliai, todėl galite naudoti ją bet kuriuo kampu.

VARYMO PRIETAISAS&AUKŠČIAUSIOS ANTGALIS: provokuojantis jėgainės gali turėti ir kontroliuoti klijų srautui, gali padėti jums sutaupyti daug .Su kokybiškos ir izoliuotas antgalis, klijų pistoletas nebus deformuotas net ir po ilgalaikio naudojimo pagal 500℉aukštos temperatūros.

MULTI-PURPOSE & 30PCS NEMOKAMAI KLIJAI: Ateina su 30pcs aplinkos draugiškas ir stiprus-adhesive klijai (5.3"), pistoletas pat gali apsaugoti jūsų sveikatą ir straipsnių.Jis idealiai tinka namuose, biure ir mokykla "PASIDARYK pats" amatų, pavyzdžiui, metalo, medžio, stiklo, kartono, audinio, plastiko, keramikos ir kt.

DRAUGIŠKAS ir GREITAS KLIENTŲ APTARNAVIMAS: kaip Suteikti prioritetą klientams ir produkto kokybė, mes siūlome jums 100% pinigų grąžinimo garantija ir gyvenime kokybės garantija.Jei turite kokių nors problemų, pls nedelsdami susisiekite su mumis, mes stengiamės padėti jums artimiausiu metu.

Žymos: klijų pistoletas karšto, pistoletas silicio, anglies tepalas, lašas klijų, išlydyti, rankiniai įrankiai, oro valymo pistoletas, 4 polių variklis, klijų pistoletas, elektrinis klijų pistoletas

Antgalio Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris GG001
Karštų Klijų lydymosi temperatūros klijų pistoletas
pistola silicona caliente Klijų Pistoletas 11mm
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Vardinė Įtampa 100-240V
klijų pistoletas jav plug klijų pistoletas priedai
Karštų Klijų Pistoletas Karštų Klijų Pistoletas
110v karštų klijų pistoletas sukelti elektros įrankis
Maitinimo Šaltinis AC
mini klijai silikono klijais
maisto kokybės silikono klijų pistoletas 110v karštų klijų pistoletas
Prekės Pavadinimas petpig

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai