NEO STAR PUBG Mobiliojo Gamepad Valdytojas Žaidimų Klaviatūra, Pele Konverteris, Skirtas "Android" / PS4 Xbox vieno "Nintendo" Konsolės Jungiklis

w96026

€14.01

-9.34

€23.35

-40 %

Nauja prekė

Pastaba: Įvairių prietaisų turi skirtingus keitikliai, prašome pasirinkti teisingą konverteris, ačiū!

Rekomenduojame jums

NEO STAR žaidimų pelės, 100% neslidžia ir vandeniui medžiaga, patvaresni.Horizontalus išilginės trinties yra beveik vienodas, vietos nustatymo judėjimo yra tikslesnis ir lygi, saugo didelę teritoriją savo stalą nuo įbrėžimų ir išsiliejimai.Tinka įvairiomis progomis, tiksliai garuose, ilgalaikio naudojimo neviršys dehumming, siekiant užtikrinti ilgą gyvenimą ir ilgaamžiškumą!

Ultra Plonas, Belaidę Klaviatūrą su Touchpad Rinkinys, skirtas " Mac "/ Laptop / TV Box / VNT Biuro Reikmenys, skirtų "IOS", "Android", tinka dirbti namuose ir gerinti darbo malonumą.

Naudojimo instrukcijos:

Tipas-C (DC 5V):Paprastai, papildomo maitinimo nereikia.Jei jums reikia dirbti daugiau, jautriai, naudojant mechaninė klaviatūra arba klaviatūra su spalvotais šviesos, gali prireikti papildomų energijos sąnaudų. 1. Prieš prijungdami įsitikinkite, kad USB jungties žaidimo konsolės.Veiksmai: šeimininke, spustelėkite Parametrai-Periferiniai Įrenginiai-Controller-prisijungimo Būdas-Naudoti USB kabelį ir atidarykite USB jungtis. 2. Tipas-C (NS/X-box/PS): prijunkite USB sąsaja žaidimų konsolės įvesties rankena.Kai lemputė, ryšys yra sėkmingas 3. USB (duomenų Valdytojo): originalus PS4/Xbox valdytojas turi būti prijungtas (jei jis nėra originalus, jis negali būti pripažintas.Originalus PS4/Xbox valdytojas turi būti ne valstybės).Kai lemputė, ryšys yra sėkmingai Pastaba: Nintendo Perjungti nereikia prisijungti valdytojo, tik tada, kai reikia keisti mygtuką parametrai, jums reikia prisijungti valdytojo 4.USB (Pelės/Klaviatūros): Jei jūs įsigijote rinkinį, galite tiesiogiai prisijungti prie mūsų 2.4 G imtuvas, arba tiesiogiai prijungti savo klaviatūrą ir pelę.Kai lemputė, ryšys yra sėkmingas 5.PS4/PS3: Po apdailos, paspauskite PS mygtuką originalo PS4/PS3 valdiklio, klaviatūra veiks

Plug and play konverteris, nr. reikalingi parametrai

Žaidimų Klaviatūra, Pele Konverteris PUBG Mobiliojo Gamepad Valdiklis USB Adapteris, Skirtas "Nintendo" Switch/PS4/XBox Vienas/Xbox 360/PS3

Paramos Nintendo Jungiklis/PS4/XBox Vienas/Xbox 360/PS3

Šis produktas yra iš esmės tinka klaviatūrą ir pelę laidinio ryšio Nintendo Jungiklis/PS4/XBox Vienas/Xbox 360 " žaidimo konsolės žaidimas operacijos, ypač tinka žaisti FPS žaidimus.Plug and play, galite pareikšti PC žaidimų patirtis su savo telefonu, kad būtų galima kontroliuoti mobilieji žaidimai naudojant savo klaviatūrą ir pelę.Daugiau motyvacijos, kai žaisti žaidimus, padidinti savo pergalę .

Suteikti jums geriausias jaustis už žaidimą.

Jei naudojate mechaninė klaviatūra arba klaviatūra su spalvotais šviesos, jums gali prireikti papildomo DC 5V galia.

Paprastas valdymas

USB sąsaja kertasi su rankena rankena sąsają, kurią galima prijungti prie originalų gamepad ir turi būti laidinio naudoti.USB sąsaja pažymėtas kaip Klaviatūra/Pelė klaviatūra ir pele sąsaja prijungus pelę/klaviatūrą, kad skaičiuoklė.

Plug and play konverteris, nr. reikalingi parametrai

Jei jums nepatinka numatytuosius parametrus, nesvarbu, galite tinkinti mygtukai, priemonių, yra šie:

Klaviatūros nustatymo režimas naudojimo instrukcijos

1. Paspauskite klaviatūros F11 ir F12 vienu metu įvesti nustatymo režimas.Nustatymo režimas atitinkantis būsenos LED yra visada. 2. Paspauskite ir laikykite nuspaudę funkcijos mygtukas ant rankenos, paspauskite mygtuką ant klaviatūros arba pelės būti nustatyti (mygtuką palaiko tik vieną mygtuką atitinkamą funkciją), 3D manipuliatorių yra iki, žemyn, į kairę ir į dešinę.Tiesioginio pabaigos (palaiko viršutinę, apatinę, į kairę ir dešinę puses), kryžius, svarbiausia yra nustatyti viršutinę, apatinę, kairiąją ir dešiniąją puses. 3. Tada atleiskite mygtuką ant rankenos, paspauskite klaviatūros F11, F12, tuo pačiu metu, įveskite nustatymo režimas, parametras " režimo LED išjungtas.Mygtukas nustatymo veiksmas yra užbaigtas.Pastaba: Jei jūs neturite paspauskite rankenos funkcijos mygtukas metu nustatymo procesas, mygtuko funkciją iš pradžių nustatyti ant klaviatūros arba pelės bus pašalinta.

Pelės nustatymo režimas naudojimo instrukcijos

1. Paspauskite klaviatūros F11 ir F12 vienu metu įvesti nustatymo režimas.Nustatymo režimas būsenos LED yra visada. 2. Paspauskite kairės 3D arba dešiniuoju 3D kryptį į apačią (į viršų, žemyn, į kairę, ir į dešinę), purtyti atitinkamos krypties 3D, ir tada stumkite pelę (pelę palaiko tik kairiojo 3D ar teisę 3D) 3. Paspauskite klaviatūros F11 ir F12 vienu metu įvesti nustatymo režimą.Nustatymo režimas LED išjungtas, pelė yra baigtas ir tada išeinama iš nustatymo režimo, ir pelės nustatymo režimas veikimo pabaigos. 4. Pelės jautrumo pasirinkimas: F12 + 1 yra žemiausias jautrumas, F12 + 9 yra aukščiausios jautrumą. 1-9 yra skaitmeninis žodis klavišą virš anglų raidę.Pastaba: nustatant turinys yra automatiškai išsaugojami, kai iš nustatymo režimo.

Gera kokybė ir geras aptarnavimas

1) Dėl pristatymo būdą ir prekių pristatymo laiką duomenis, taikomos tik mūsų parduotuvėje produktų, kurie netinka ir kiti pardavėjai.Prašome suprasti, kad! 2) Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome padaryti 5 žvaigždučių pastabas ir dalintis informacija apie nuotrauką ekrane.Jei nesate patenkintas su užsakymo, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, mes susisieksime su jumis tol, kol problema bus išspręsta.

Žymos: klaviatūros mechan, baterija e58, nintendo jungiklis controlers, didelis xbox valdytojas, paramos pc žaidimų, džiaugsmas con nintendo jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, X03, mūšio laukas, žaidimas nintendo jungiklis

Prekės Pavadinimas NEO STAR
Tipas Ergonomiškas
Funkcija 5 Gamepad Valdytojas Adapteris
4 funkcija Klaviatūros ir Pelės Adapterį
Sąsaja USB
2 funkcija Visų šaudymo Žaidimas
Pakuotė No
3 funkcija Android systerm
Funkcija 6 Mobiliųjų Gamepad USB Imtuvas, Adapteris,
Pelės Jungtis Laidiniu
Funkcija 7 PUBG Mobiliojo Gamepad
Klaviatūros Jungtis Laidiniu
Optinė Rezoliucija 1600 DPI
Taikoma objektas Žaidimas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 "Bluetooth" klaviatūra skaičiuoklė
Palaiko Žmogaus Inžinerija Taip
Modelio Numeris LLC1119JKT

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai