Naujas lagaminas, Nešiojamas Vandeniui atsparus kelioninis Krepšys Tinka PS5 Modeliai anti-įbrėžimams atsparus smūgiams pilka Saugojimo Krepšys PS5 Dropshipping

w96110

€11.68

-12.65

€24.33

-51 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1. Sukurta PS5: Specialiai sukurta PS5. Erdvus, gali laikyti konsolę, AC maitinimo laidas, USB kabelis, ausines ar kitus priedus.

2. Sunkiai shell: Su PS5 sunku apvalkalas yra pagamintas iš vandeniui ir smūgiams atsparių nailono audinio, aplinkos apsaugos ir patvarus.Užpildytas viduje, suteikia geriausią apsaugą PS5 nuo vandens padarytos žalos, įbrėžimų ir susidūrimų.

3. Procesą atnaujinti: rankenos yra apgaubta su aukštos kokybės minkštos odos, labai patogus, net jei jūs jį nešiotis ilgus atstumus.Reguliuojamo petį ir išplėsta pad padaryti jį patogu nešti peties.Jūs galite atlikti savo mėgstamų žaidimų konsolė.

4. Didesnės Talpos: Didesnės, nei įprasta, rankinės, kurių bendras dydis apie 39*45*14cm.

5. Visapusiška apsauga: Apsuptas atsparus smūgiams medvilnės skudurėliu, minkštos kišenėje kamera viduje, suteikiant papildomą apsaugą savo mėgstamų žaidimų konsolės, smulkūs priedai, kontroleriai, laidai ir kiti aksesuarai.Puikiai tinka kelionės.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

Pareigos: anti-scratch, atsparus smūgiams, pusiau atsparus vandeniui ir dulkėms

Spalva: pilka

Taikoma: už PS5

Pakavimo Sąrašas:

Saugojimo Krepšys*1

Žymos: dalys modelis ps4, padengti ps5, ps3 slim kelionės atveju, ligter atveju tinka, PS5, stiklo choetech, kontrolės ps5, atveju gamepad, atveju choetech, krepšys ps5

Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Modelio Numeris Nešiojamas Vandeniui Atsparus Kelioninis Krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Kita
Prekės Pavadinimas CHOETECH
Dydis about 39*45*14cm.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai