ARSUXEO Vyrų Dviračių Žiemos Striukė Nustatyti 2019 Vėjo Šilumos Sportinę Dviračių Kelnes Dviratis Tinka MTB Dviračių Drabužių 20A

w96221

€23.83

-19.49

€43.32

-44 %

Nauja prekė

Striukė funkcija:

【Drėgmės wicking & Vėjo & Vandeniui】: juoda dalis galiniai yra 4-way ruožas kvėpuojantis audinys ,tai gali suteikia puikus ventiliacijos ir dagčiai drėgmę ir prakaitą nuo kūno veiksmingai.Priekinė dalis striukė vėjo ir vandeniui medžiaga ,ji gali nuo šalčio, vėjo ir išvengti šviesos lietaus. 【Atspindintis】: šviesą Atspindintys skirtukai priekiniai ir visoje galiniai aktyviai matomumas. 【Šiluma】 minkštos vilnos interjeras išlaiko kūno šilumą.Aukštos sumažinti apykaklės už šilumą ir komfortą. 【Patogumui 】: Kontūrinis kaklo angos puikiai tinka ir nulipti nuo dviračio.Pilno ilgio užtrauktukas, lengvai ventiliacijos. 【2 Užtrauktuku kišenės】:1 zip krūtinės kišenės ir 1big galinės kišenės galite lengvai turėti savo telefoną, piniginę, raktus ir kitus daiktus ,mes padaryti, kad užtrauktukas, lengvai aukštyn ir žemyn. 【Elastingos rankogalių ir hem】: Siauras Manžetai suprojektuoti ir gelio hem gali išlaikyti vėjo ir išlaikyti striukė dešinėje pozicijoje.

kelnės funkcija

1. Priekinė dalis yra vėjo, viduje audinys yra solf, vilnos, jus šilta visą laiką. 2.Nugaros dalis su 4-way ruožas funkciją , kvėpuojantis ir greitai išdžiūti, saugo šiltas žiemą ir pasiūlyti pakankamai lankstus jausmas, kai dviračiu ar veikia. 3. Dvi užtrauktuku kišenės saugojimo 4.Kojų atidarymo, turi užtrauktuką lengvai vėdinimo,užtrauktukas su atšvaitais juostele aktyviai matomumą tamsoje. 5. Elastiniai juostos su raišteliu,laisvi arba stora,tai iki jums.

Šviesą atspindinčios skirtukai priekiniai ir galiniai aktyviai matomumas.

Aukštos sumažinti apykaklės už šilumą .siauras manžetai suprojektuoti ir gelio gripper dėl hem gali išlaikyti striukė dešinėje pozicijoje ir laikyti vėjo out .

1 zip krūtinės kišenės ir 1big galinės kišenės galite lengvai turėti savo necessaries

Kojų atidarymo, turi užtrauktuką lengvai vėdinimo,užtrauktukas su atšvaitais juostele aktyviai matomumą tamsoje.

Priekinė dalis yra vėjo vandeniui audinio, Nugaros dalis, yra 4-way ruožas kvėpuojantis audinys, viduje audinys yra minkštas vilnos, jus šilta visą laiką.

dydžių lentelė

atkreipkite dėmesį į dydį galite užsisakyti MUS dydžio .

Vitrina

Pastaba:

Mes pažadame : 1.Visa Grąžinamoji išmoka - jei jums nereikia gauti savo sklypo garantijų metu. 2. Visiškai arba iš dalies grąžinimas - jei prekės nėra taip, kaip aprašyta. 3.Apie grąžinimą arba keitimą-pirkėjai gali prašyti už jį per 10 dienų nuo gavimo dienos.Produktas turi būti originalios sąlygas.

Žymos: vyras sportinę aprangą, arsuxeo dviračių lietaus striukė, dviračių grupei, ktm neperšlampamą striukę, dviračių striukė vyras, lietaus jeckets vyrai, džersis santic, cykling drabužiai vyrams, mielas tanga, cubrebotas ciclismo

Apykaklės MANDARINŲ APYKAKLĖS
Funkcija Kišenės
Audinio Tipas Vilnos
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Medžiaga Spandex
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ARSUXEO
Lytis VYRAI
spalva raudona,žalia,mėlyna
Sportas Tipas Dviračių sportas
Modelio Numeris 20A
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai