Didelių Pajėgumų Nešiojamų Mezgimo Tote Krepšys su Rankena Siuvimo Reikmenys Nėrimo Adatos Organizatorius Patvarus Kelionės Siūlai Saugojimo Krepšys

w96357

€9.67

-1.85

€11.52

-16 %

Nauja prekė

Savybės: Lengva Atlikti: mezgimas nešti gali lengvai tilptų ant jūsų riešo, todėl mezgimo projektų on-the-go vėjas.Wrap gali būti suvyniotos arba sulankstyti į įvairių dydžių savo valią.Lengvas dizainas labai tinka į jūsų mezgimo ir amatų krepšys, lengvai atlikti.

Puikus Pasirinkimas: Ši maža mezgimo maišelis, skirtas organizuoti savo siūlų kamuoliukus, nebaigtas projektas, puošybinės, mezgimo virbalais ir kitomis mezgimo priemonėmis gerai, didžiosios atlikti visi jums reikia.

Gerai Pagaminti: Gražiai rankų darbo.Pagaminti iš sunkiųjų ir patvarus drobė medžiagos, saugojimo maišelis gali labai ją saugo nuo dilimo ir trukti ilgai.

Universalus Naudojimas: puikus Kalėdų ir gimtadienio dovana avid knitter, patyrę crocheter, adata darbuotojas, crafter.Gali būti naudojamas kaip pirkinių krepšys, weekender maišelį ir amatų maišelį.

Būtinybė: siūlai tote yra puiki atlikti viską, ką reikia, ir lengvai gauti tai, ko norite.Idealiai tinka kelionės ir mezgimo visur.

Pakavimo Sąrašas:

Mezgimo Tote Krepšys*1

Žymos: ekologinio, siuvimo mašina bolsa, mezgimo saugojimas, siūlų laikiklis didelis, dpx17, broderi siūlai vijurkas, plastikinė dėžutė, Verpalai, nėrimo rinkinys, mezgimo krepšys

Laikymo Tipas Siūlai Saugojimas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Type2 Verpalai, Mezgimo Organizatorius Krepšys
type1 Mezgimo Vilnonių Siūlų Saugojimo Krepšys
Sandėliavimo Stilius Sandėliavimo Rolls & Krepšiai
Medžiaga Plastikiniai
Dropshipping Taip
Modelio Numeris Mezgimo Tote Bag

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai