Nauja Trimble GeoExplorer Geo TSC2 CE GPS Mount / Asortimentą Polių Lopšio Laikiklis

w98193

€33.93

-4.63

€38.56

-12 %

Nauja prekė

Aprašymas

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Trimble GeoExplorer Geo CE,TSCE .kt Asortimentą Polių Lopšio Laikiklis Korozijai atspari konstrukcija (pagaminta iš anoduoto aliuminio ir nerūdijančio varžtais) Visiškai naujos, tiesiai iš gamintojo komplektą sudaro: 1pcs x NewTSC2 GPS Polių Lopšio Laikiklis

Mokėjimo

Mes priimame PayPal tik.Prašome išmokėti kuo greičiau po pirkimo (ne vėliau kaip per 7 dienas po aukciono pabaigos).Kelių elementų pirkimas, prašome užpildyti kasos tik po to, kai laimėjo visus savo daiktus.Jūsų patogumui, laivybos nuolaidos bus taikomos automatiškai prie kasos.

Laivybos Politika

1.Mes išsiūsime į jūsų EBAY ADRESĄ per 48 valandas gauti išvalytas mokėjimą.Mes neturime laivų savaitgalio ar valstybinės šventės. 2.Prekės (- ių) bus siunčiami į pirkėjo Ebay patikrinti adresą.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ebay rungtynės adresas norite mums laivas. 3.Pristatymas reikalinga maždaug nuo 8 iki 18 darbo dienų,bet kartais eina 25-30 dienų atokioje vietovėje.Tai priklauso nuo krovinių skirtingose šalyse. 4.Laivybos ir tvarkymo mokestis apima pašto, pakavimo, sandėliavimo ir paskirstymo išlaidos. 5.Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jums padaryti užsakymą iš užsienio.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių 6.Pastaba: Mes neturime laivas elementą prie Vietos , Nigerija, Italija, Afrikoje ir kai kuriose atokiose salų šalis.

Grąžinimo Politika

1.Bet problema su prekės arba netenkina ši prekė, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas gavus prekę.Grąžinti galima tik per 14 dienų, po 14 dienų, tik remontas. 2.Mes neturime atsakingi už bet kokia fizinė žala arba žala yra dėl pirkėjo piktnaudžiavimo.Pirkėjas yra atsakingas, kad darbo užmokesčio grąžinimo, laivybos mokestis.Jei prekė yra nekokybiška, ji gali būti pakeista, tiesiog grąžinti ją per 2 savaites nuo atvykimo visa suma, atėmus visus laivybos ir tvarkymo mokesčiai.Daiktai turėtų būti grąžintas su visais priedais ir originalių pakuočių.Priešingu atveju, pakeitimas bus atliktas.Visiems grąžinti produktus, klientai TURI susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresą. 3.Grįžti laivybos mokestis yra atsakingas pirkėjas, jeigu grąža yra dėl mūsų klaidos.Ir visi NON-pardavėjas klaidą grįžta grąžinamosios išmokos, taikomos 20% iš naujo gyvūnų laikymo mokestį.Pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

Atsiliepimai

1.Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome neturi būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą už jus. 2.Jeigu esate patenkinti produkto gavote,palikite mums teigiamų atsiliepimų. 3.Pirmasis mūsų misija yra įsitikinkite, kad esate laimingas su kiekvieno sandorio.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą.Jei jums kyla kokių nors problemų sandorį, prašome susisiekti su mumis per Ebay, Pranešimų Centrą, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 val. darbo dienomis.

Darbo Laikas

1. Darbo Laikas: nuo pirmadienio iki šeštadienio, o ne būti sekmadieniais arba valstybinių švenčių dienomis. 2.Jei turite kokių nors problemų, mes esame pasirengę jums padėti.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš atostogas, bet atsiliepimų.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus per 24 valandų darbo dieną.

Žymos: gp tracker, kontrolės led matricos, baterija gps sokkia, trimble tsc2, huayra žiūrėti, trimble tsc3, tsc2, kabelio trimble, tsc3, stiklo vivo y81

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai