Modelis Mandala Sienos Kabo Gobelenas Kilimėlis Afrikos pievose temstant dramblys Modelis Jogos Trinkelėmis Miega Kilimų Paplūdimio Antklodė

w99215

€4.09

-1.75

€5.84

-29 %

Nauja prekė

Aprašymas

Prekės Pavadinimas: Mados Gobelenas Medžiagos: 100% Poliesteris Stilius:Teptuku Dydis:9 Dydis, kaip jūs galite pasirinkti.Naudojimas: Gobelenas , Paplūdimio Rankšluosčiai , Iškylų Kilimėliai , Lovatiesė , Sofa-lova, Kėdė Padengti , staltiesė , Sienos Menas , Antklodė , Jogos Kilimėliai ir Lubos.

Pranešimas

1.Dėl rankos supjaustyti ir ranka kontroliuojamos siuvimo , dydis yra didesnis arba mažesnis kaip 2% yra leidžiama . 2.Yra nedidelis skirtumas tarp nuotraukos ir realus daiktas, kurį sukelia šviesos ryškumą 3.Tapiserija gali būti mašiną nuplauti vidurio plovikliu ir sausu oru Mes galime pasiūlyti lašas laivybos , didmeninė ir pritaikyti , kviečiame susisiekti su mumis.

Patarimai:produktas, gali turėti tam tikrų raukšlių dėl transporto, rekomenduojama geležies jį su geležies, po plovimo rankomis.

Žymos: sienos afrikos, mat gumos joga, oranžinė mesti, didelis jogos kilimėlis, mandala, afrikos, mandala sienos, gobeleno, tapestri sienos, vyrai tapastry

Kilimų Pardavimo Visas komplektas
Stilius Modernus
Modelio Tipas Animacinių filmų
Formos Stačiakampis
Valymo Tipas Mašina Galima Skalbti
modelis Grotelės
Rėmas No
Dizainas AUBUSSON
Modelio Numeris 242
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Technics Audimo staklės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai