Naujas Anet ET4X Visi Metalo 3D Spausdintuvas Pusė Asamblėjos Greitai, Šildymo Tęsti Spausdinimą Gijų Aptikti 3D "PASIDARYK pats "Maker"

w99264

€124.12

-157.97

€282.09

-55 %

Nauja prekė

Naujas Anet ET4X Visi Metalo 3D Spausdintuvas Pusė Asamblėjos Greitai, Šildymo Tęsti Spausdinimą Gijų Aptikti 3D "PASIDARYK pats "Maker"

Anet 3D Spausdintuvas ET4 X Pagrindiniai Privalumai 【Elektros energija Nutraukimo Atkūrimo】 Tęsti spausdinimą ir atsigauti būtent ten, kur jį paliko.Jokių rūpesčių apie netikėtas energijos tiekimo pertrūkių. 【Gijų Aptikimo】 Kaitinimo aptikimo funkcija, kuri aptinka gijų pabaigos ir išsiųstas priminimas, kad išvengti oro-spausdinimas. 【Automatinis Kaitinimo Priskyrimo】 Automatinis pakrauti ir iškrauti gijų su tiesiog spustelėkite. 【Integruota, Modulinė Konstrukcija】 Integruota, modulinė konstrukcija su terminalo pinboard ryšio uostų, kuriems laidai ir daugiau elegantiškas išvaizdą. 【Sukurta Su Proto Saugos】 Plokštės savybės šilumos išbėgęs apsauga. 【2.8-colių Jutiklinis Ekranas】 2.8 colių LCD full touch screen lengva operacija. 【Gerai Padarė Visi-Metalo Rėmelis】 ET4 yra pastatytas paskutinis ir didelio stiprumo aliuminio rėmas.Uždara metalo unibody dizainas leidžia stabilios ir tvirtos struktūros su kompaktiškas dydis.

Klausimus Jums Gali Būti Susiję Su

Q: Kas yra jūsų Garantija?A: Anet pateikti 12months kokybės garantija mašina.Jei turite kokių nors problemų, per šį laiką,prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Anet galinga techninė komanda padės jums išspręsti bet kokias problemas.Q: Ar man reikia papildomai mokėti Tarifą?A: Anet turime virš jūros sandėliai.Jei esate JAV , rusijos ir ES šalyse, ir pasirinkti savo įsikūręs sandėlį, kad bus, nereikia mokėti papildomų tarifų.Bet jei jūs ne šiose šalyse, ir pasirinkti produktų pristatymo iš kinijos, kad gali tekti mokėti papildomai tarifą.Prašome patikrinti, ir mano, aiškiai prieš užsakymą.Klausimas: Kodėl verta rinktis mus?A: Anet yra gamyklos ir pardavimo tiesiogiai bendrovė turi savo mokslinių Tyrimų ir plėtros komanda, griežta kokybės KONTROLĖS sistema, profesionalių pardavimo komanda, ir patikimas paslaugas po pardavimo komandos.Mes teikti geros kokybės ir paslaugų.Produktų, inovacijos, kokybė ,klientai ir darbuotojai yra anet core konkurencingumą.

Žymos: 3d trucker, plokštė anet et4 pro, salah 3d spausdinti, portabl spausdintuvą, 3d spausdintuvas priedai profilis, anet et4 pro, 3d spausdinimo spausdintuvas, ender 5 plius atnaujinti, kaitinimo pla, 3d žmogus marškinėliai

Reikmenys Skersmuo 1.75
Skersmuo Temp 250
Rekomenduojame medžiaga pla
Gabalas Storis 0.1-0.3
Z-ašies Padėties nustatymo Tikslumas Mažoje 0,004 mm
Gabalas Programinės Įrangos Cura
Maksimalus spausdinimo dydis 220*220*250mm
Spausdinimo Greitis 40-120mm/s
Produktas Anet ET4 X 3D Spausdintuvo Rinkinys
Kalbos lietuvių
Medžiaga skersmuo 1.75 mm
Maksimalus Spausdinimo Greitis 120mm/s
Sąsajos Tipas USB
XY ašies padėties nustatymo tikslumas 0.012 mm
Operacinės Sistemos Windows/ Mac
Lova Temp 100
Antgalio Skersmuo 0,4 mm
Tikslumo 0.1-0.15 mm
Failo Formatas Gco,Gcode
Prekės Pavadinimas Anet
"CE" atitikties Taip
Spalva Spausdinimo Greitis 100mm /s
Fliament PLA / ABS / KLUBAI ir t.t
Maksimalus Spausdinimo Dydis 220*220*250mm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ET4 X
Sluoksnio storis 0.1-0.3 mm
Maksimalus Darbinis Greitis 300mm/s
Heatbed temp (maks.) 100 laipsnių celsuis
Rėmas Metalo
Liejimo Technologija FDM
Auto Niveliavimo No
Įtampa 110-220V
Neto Svoris 7.5 KG
Maks. Rezoliucija 0,1 mm
Maitinimo Šaltinis 110 / 220v 250w

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai