Sintetinių Jumbo Kasytės Plaukų priauginimas Jumbo Vieną Ombre Spalva 100g 24 Colių Žalia Rausva, Geltona Šviesiaplaukė -SmartBraid

w99590

€3.21

-0.96

€4.17

-23 %

Nauja prekė

Apie Mus

SS yra garsaus prekės ženklo Hongyang pramonės, kuri turi gerą reputaciją plaukų produktų pramonė namuose, ir užsienyje už daugiau nei 30 metų.Ji turi daugiau nei 100 rūšių biocheminiai produktus, ir daugiau kaip 20 rūšių sintetiniai pluoštai, kurie buvo plačiai žinomas ir naudojamas plaukų produktų pramonė.

HongYang yra labiausiai profesionalių, didžiausių ir labiausiai įvairios cheminės technologijos gijų gamybos kompanija Kinijoje.

HongYang Sintetinio pluošto yra šeši serijos:Žemos temperatūros Pluošto, Žemos temperatūros antipireno savybių Pluošto, aukštos temperatūros Pluošto, aukštos temperatūros antipireno savybių Pluošto, pp Pluošto ir sintetinio proteino Pluošto.

Mes turime 27 metų produktų kūrimo istoriją ir 54 patentuotos technologijos.Mes siekiame sekti naujausias mados tendencijas, niekada negali sustoti tobulinti technologijas ir toliau kurti naujus produktus pritaikyti prie rinkos poreikių.

Yra platus cheminio pluošto plaukų produktų, remiantis mūsų pačių originalus pluošto medžiagų, kurios yra šilumos Amerikoje, Europoje ir Afrikoje.

Dabar, HongYang baigė produkto gerėjantys pramonės grandinės transformacijos, sudarančių visą šiuolaikinės pramonės grandinę nuo gamybos žaliavas, gamybos rėmimas pagalbiniai produktai, ir galiausiai gamybos terminalas produktus.

Komandos

Priminimas:Bet koks Klausimas Apie Plaukų,Prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčų,kai neigiamų atsiliepimų, ar ginčas yra pagamintas,mes nieko negalime padaryti jums išspręsti problemą,jei jūs patenkinti mūsų produktus, palikite visus 5 žvaigždučių su jumis gražių nuotraukų ,gausite nuolaidą kitam užsakymui.Whatsup/Message/Facebook/Wechat numeris: 8615503747612

Žymos: tamsiai žalios plaukai, nėrimo plaukų, crimper ir curler, žavesio kutas, nėrimo nerijos plaukų pynė, lauke nerijos ruda, penumatic staigius kojos, permės lazdele, nerijos nėrimo, greitą plaukų pluoštas

Plaukų Tekstūros Pagamintas naudojant Aukštos Kokybės antipireno savybių Sintetinio Pluošto
Prekės Pavadinimas smart pynė
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
Plaukų Pranašumas Ilgalaikį Šviežumo,Draugiškas,Sveikas
Plaukų Sukurta prieš ištemptas plaukų kasytės
Tekstūra Jambo Pynės
Plaukų Aprašymas Šviesos,Gausiai,Patvarus,Patogus
Plaukų Kirtimai Gamtinių Atrodo ir Jaučiasi Minkšta, Kaip ir Žmogaus Plaukai
Svoris 100 Grams/Package
Spalva Tipas Ombre
plaukų funkcijų Patogus,Sutaupyti Daug Laiko
Kilmės KN(Kilmės)
Elementų Pakuotėje 1strands/pak
Gali Būti Permed Taip
Plaukų Dizainas Originalas Pre-ištemptas Plaukų Kasytės
Didmeninė/Dropshiping Paslaugos Nemokama Projektavimo Logotipas;Teikti Klientas Pakuotėje; Mėgautis Urmu Kaina
plaukų charakterį Kanekalon Nėrimo Plaukų Priauginimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai