5vnt Tatuiruočių Praktika Odos Lapas 15*20 Tigras modelio Projektavimo Praktiką Odos Tatuiruotė Pradedantiesiems Kūno Meno tatuiruotė Nemokamas Pristatymas

w162142

€5.33

-2.29

€7.62

-30 %

Nauja prekė

Specifikacija 1.Medžiaga: Pagamintas iš minkštos silikono sluoksnių. 2.kategorija: Modelis Praktikos Odos 3.Packig: 5vnt/4 langelyje.Spalva: Kaip nuotraukoje 5.Dydis: 20*15 cm Savybės 1. Padėti pradedantiesiems greitai pakelti lygį Dėl tatuiruotės 2. Sintetinės medžiagos, saugiai, be kenksmingų medžiagų 3. Lankstus, autentiškas jaustis 4. Pastovus ranka, Freestyle praktika 5. Idealiai tinka pradedantiesiems ir patyrusiems menininkams. 6. Daro darbą, Už tatuiruotė menininkas lengviau. 7.Praktika odos yra taip arti, kaip jūs gausite realius odos ir yra lanksti, leidžia jums įrašyti į nekilnojamojo kūno dalis daugiau autentiškų tatuiravimo patirtis. 8.idealiai tinka pradedantiesiems ir patyrusiems menininkams. 9.su antakių modelius praktikoje. 10.minkšta ir panaši į žmogaus odą, jokios žalos nėra poziciją žmogaus organizmui.

Žymos: dell p66f maitinimo lizdas, dmy vertus šildytuvus siūti, "dell" power euro plug, disney šepečiai mulan, užuolaidų šviesos išdėstymas, vairuotojo "acer" nešiojamojo kompiuterio, "disney" pynė antklodė, dinosaurios gimtadienis, disney lankai plaukų "pasidaryk pats"

Punktas Tatuiruočių Praktika Odos
odos praktikos tatuiruotė tebori microblading
Material1 Silikoninė Guma
Kilmės KN(Kilmės)
Item2 Accesorios para tatuajes
Grožis Ir Sveikata Tatuiruotė accesories
Fuctions Naudoti, ar Tatuiruotė
Kiekis 5vnt
Makiažas, Kūno Microblading
Prekės Pavadinimas praktikos odos Tatuiruočių Praktika
Tipas Tatuiruotė accesories
Naudojimas Tatuiruotė antakių praktika
Modelio Numeris BTA-422
tatuiruotė tiekimo accesorios de maquillaje
type1 Su modelio praktika odos
Medžiaga Guma
Dydis 20 X 15cm
Item3 Tatuaje piel

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai