NAUJAS Silikono Atveju Ausinės Dangtelį Galaxy Pumpurai Live Ausines Apsaugos Atveju Apima "Bluetooth" Belaidės Ausinės Atveju Su Kabliu

w167291

€2.51

-2.06

€4.57

-45 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1. Viso Kūno Apsauga: apsauginės rankovės yra pagamintas iš itin tvirtos silikoninės gumos, kuri gali būti saugoma standartas jungiamojo langelį Galaxy Pumpurai Live apsaugoti savo ausines nuo purvo, dulkių ir kitų erzinančių dalelių.

2. Tinka Galaxy Pumpurai Gyvi: Dėl specialios dangos gydymo viduje, tai nėra lengva, nulupkite.Šis silikono apvalkalas gali būti patikimai pritvirtintos, be yra didelių gabaritų, todėl išlaikyti perkeliamumas, funkcionalumą ir stilingas išvaizdą įkrovimo langelį Galaxy Pumpurai Gyvi.

3. Patvarus Dangtelis su Spyna: jei yra įrengta metaliniai karabinai, ir ateina su karabinai, kurioje galite saugiai prisijungti savo apsauginį dangtelį Galaxy Pumpurai Gyventi į savo rankinę, kelionės laikiklis, kelnės ir kt., taigi, jūs galite lengvai ir saugiai atlikti savo rankų Galaxy Pumpurai Gyvi.

4. Žmogiškas Konstrukcija: Lengva naudoti.Jūs galite lengvai atidaryti arba uždaryti dangtį ranka.Jei Galaxy Pumpurai Gyvi turi lizdą, kuris leidžia jums įkraukite laisvų rankų įrangą nenuimant dangtelio.

5. Naudojant Priminimas: Prašome atkreipkite dėmesį, kad baterija langelį Galaxy Pumpurai Gyventi nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, mėlyna, raudona, žydra, rožinė, mėlyna, žalia, geltona, balta

Tinkamas modelis: Galaxy Pumpurai Gyvi

Pakavimo Sąrašas:

Silikoninis Dėklas*1

Karabinai*1

Žymos: mama pro 2 krepšys, nevykęs honda civic, matress jogos vyrai, motina šilkas veido, motina sūnų atveju, lenovo m10 bezel, j7 premium italija, motina plieno rinkinys, skraistė sunkvežimis

Elemento Tipas Kita
Pakuotė Taip
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Apsauginis Dangtelis Skirtas Samsung Galaxy Pumpurai Gyvi Belaidė Laisvų Rankų Įranga
Dydis -
Dropshopping Parama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai