Lauko Multitool Replės Mini Sulankstomas Peilis, Atsuktuvas Raktas Nustatyti Išgyventi Įrankių Rinkinys Daugiafunkcį Raktu Apkabos, Pėsčiųjų, Kempingas

w117826

€7.60

-3.26

€10.86

-30 %

Nauja prekė

Lauko Multitool Replės Mini Sulankstomas Peilis, Atsuktuvas Raktas Nustatyti Išgyventi Įrankių Rinkinys Daugiafunkcį Raktu Apkabos, Pėsčiųjų, Kempingas

Ypatybė:

1. Aukštos kokybės: Visos dalys yra pagamintos iš nerūdijančio plieno ir yra pagamintas tiksliai montavimo technologija, todėl įrankis gyvenimas yra ilgas.

2. Ergonomiškas dizainas: neslidžios ir patogus, labai tinka ir rankiniam naudojimui.Nėra aštrių kraštų, kai visiškai sulankstyti į vieną.

3. Lengva nešiotis ir laikyti: Ši priemonė yra kompaktiškas ir sulankstomas dizainas, lengva nešiotis ir laikyti, jūs galite jį nešiotis visur.

4. Daugiafunkcinis įrankis rinkinys: nuo replės, atsuktuvai, kad, adatos replės, įprastos replės, vielos žirklės, peiliukai, kryžius, atsuktuvai ir pan.

5. Išsamią priemonės: lauko veikla yra svarbi ir dažnai naudojami kasdieniame gyvenime.Geriausią partnerį, žygiai, išgyvenimo lauko ar vidaus veikla, pvz., namų renovacijos, PASIDARYK pats, priežiūra.

Parametrai:

Pavadinimas: Lauko daugiafunkcinis replės

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Ašmenų ilgis: 6.5 cm visas ilgis: 12.1 cm

Svoris: 150g

Komplektą Sudaro:

1*Lauko multi-funkcija replės

Žymos: knive, išgyvenimo multi įrankis, paukščių lauko, bushcraft firesteel, moterų snowshoes, mp armijos peilis, žygiai aksesuarų vaikams, išgyvenimo peilis vyrai, daugiafunkcis įrankis, multitul

Dydis S
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai