Elektros Medicininė Grandymo Massager Guasha Siurbimo Grandymo, Liekninamasis Masažas, Kūno Prietaisą, Riebalų Deginimas Meridian Šilumos Terapija

w130242

€7.34

-8.61

€15.95

-53 %

Nauja prekė

Elektros Guasha Massager Ultragarso RF Medicininė Masažas Grandymo Įrankio Riebalų Deginimas, Kūno Lieknėjimo Acupoint Stimuliavimo Terapija

Savybės

1. [Paprastas Eksploatavimas] Greitą prieigą prie mygtuką valdymo skydelyje, galite iš karto power on/off, reguliuoti temperatūros ir siurbimo intensyvumo lygius, patogi operacija.

2. [Custom Komfortą] Pažangus maitinimo magnetinių bangų technologija suteiks raminantį siurbimo slėgis ir klimato atšilimo medicininė patirtis, jūs galite laisvai keisti lygiai, pagal jūsų poreikius.

3. [USB Maitinimo] Gali būti tiesiogiai maitinamas per USB krovimas sienos adapteris, automobilinis adapteris, PC, centrinis bankas ir t.t., praktiškai mėgautis atpalaiduojančio masažo, bet kur ir bet kuriuo metu, tinka tiek namuose, tiek kelionių naudoti.

4. [LED Indikatoriai] Dviejų skirtingų LED šviesos spalvų aiški ir patogi darbo būsenos indikacija ir realiuoju laiku stebėti.

5. [Universalios Programos] Gali būti plačiai naudojamas dėl savo kūną medicininė, masažuoti, guasha, svorio netekimas, ir pan, veiksmingai padeda formuoti savo rankų, kojų ir pilvo.

[Lengvai Tvirtinasi] Ergonomiška rankena leidžia saugiai ir energijos taupymo valdos komfortą net ir po ilgo laiko naudojant.

Įspėjimas:

1. Prašome imti su 5V 1A adapteris.

2. Prašome įdėti filtro kempine net į siurbimo angą, siekiant užkirsti kelią eterinio aliejaus arba kitų masažas nuo produkto patekimo į mašinos vidų, kuris gali sukelti žalą ir sumažina gyvenimo trukmę.

3. Neturi likti toje pačioje vietoje per 1 minutę; Ir jeigu jaučiate kokį nors diskomfortą, nustokite jį naudoti nuolat.

4. Žmonės su odos alergijos, nėščioms moterims, širdies priepuolis pacientams, žmonėms, kenčiantiems nuo nenormalių kraujo spaudimą, piktybinis navikas, smegenų kraujagyslių liga, ir žmonės su užsienio objektas turėtų išvengti, naudojant šį produktą.

Specifikacijos

Medžiaga: ABS

Korpuso Spalva: Raudona

LED Šviesos Spalva: Mėlynos Šviesos--Intensyvumo Indikatorius, Raudonas Šviesos--Temperatūros Indikatorius

Maitinimas: USB Įkrovimas

Vardinė Įtampa: DC 5V

Nominali Galia: 12W

Temperatūros Lygiai: 6 Lygis

Intensyvumo Lygiai: 6 Lygis

Pagrindinio įrenginio Aukštis: 13cm

Pagrindinio Įrenginio Plotis(Max.): 11cm

Masažo Galvutės Skersmuo: 7cm

Pastaba :

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotė:

1* Medicininė Prietaisas

1* USB Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

1* Pincetas

1* Juosta Priemonė

1* Krepšys Sponge Filtrai & Tinklai

Elektros Medicininė Massager Dulkių Siurbimo Taures Aparatai Guasha Grandymo Prietaiso Meridian Riebalų Deginimas, Kūno Lieknėjimo Neigiamas Slėgis, Fizioterapija

Savybės

1. [Neigiamo Slėgio Gravitacija] Suteikia galingas čiulpti prie jūsų odos ir riebalinio audinio į aktyvių limfos detoksikacijos funkciją ir padidinti kraujo apytaką su grandymo poveikį.

2. [Elektromagnetinių Bangų Stimuliacija] Stimuliuoja akupunktūros taškus ir išorinių jutimo nervai micro-dabartinės sumažinti uždegimas ir patinimas greitai atsigauti, taip pat gali padėti sumažinti nuo spaudimas, nuovargis ir nuovargis didelį malonumą, atsipalaiduoti.

3. [ Paprastas Eksploatavimas ] Greitą prieigą prie mygtuką kontrolės ir tiesiogiai rodyti nuoroda ant skydelio, patogu stebėti darbo statusą ir iškart galios on/išjungimo, reguliuoti vakuumo intensyvumas lygio, kaip nori su puikus komfortas.

4. [Stabilus Maitinimo šaltinis], Gali būti tiesiogiai varomas patogus USB jungtį, praktinių mėgautis atpalaiduojančio masažo, bet kur ir bet kuriuo metu, tinka tiek namuose, tiek kelionių naudoti.

5. [Lengvai Tvirtinasi] Ergonomiška rankena leidžia saugiai ir energijos taupymo valdos komfortą net ir po ilgo laiko naudojant.

6. [Universalios Programos] Gali būti plačiai naudojamas dėl savo kūną medicininė, masažuoti, guasha, svorio netekimas, ir pan, veiksmingai padeda formuoti savo kaklo, rankų, kojų, nugaros, pilvo ir apatinės & galūnėms ir kt.

Įspėjimas:

1.Neturi likti toje pačioje vietoje per 1 minutę; Ir jeigu jaučiate kokį nors diskomfortą, nustokite jį naudoti nuolat.

2.Žmonės su odos alergijos, nėščioms moterims, širdies priepuolis pacientams, žmonėms, kenčiantiems nuo nenormalių kraujo spaudimą, piktybinis navikas, smegenų kraujagyslių liga, ir žmonės su užsienio objektas turėtų išvengti, naudojant šį produktą.

Specifikacijos

Medžiaga: ABS

Korpuso Spalva: Balta/Raudona(Pasirinktinai)

Galia: 5W

Darbo Įtampa: 5V

Įėjimo Įtampa: 100V-120V, 220V-240V

Intensyvumo Lygiai: 2 Lygiai

Pastaba :

Prašome leisti tam tikrą nuokrypį dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotė:

1* Medicininė Prietaisas

1* Maitinimo Kabelis

1 Maišą Sponge Filtrai

1* Valdovas

1* Pincetas

1* Akupunktūra Taškų Žemėlapis

Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia/negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai.Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

Žymos: guasha massag, guašas masažas, spalva plaukų vaškas, elektrinės sienų masažo pagalvė, elektros medicininė, juosmens massager elektros, asmens massager elektros, taurės įsiurbimo, mat gumos masažas, slim patch lieknėjimo pleistrai rankos

Prašymas Įstaiga
Kištuko Tipas ES Plug
Prekės Pavadinimas medicininė masažo rinkinys
Tipas Masažas & Poilsiui

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai