2vnt Sienos Augalų Pakaba Apkaba Sodo Ketaus Sunkiųjų Augalų, Gėlių Kabinti Kabliukai Patalpų Lauko Augalai, Dekoras

w130774

€9.23

-3.24

€12.47

-25 %

Nauja prekė

Savybės:

Daugiafunkcinis: sunkiųjų augalų kabliukai tinkami kabinti sunkių objektų, pavyzdžiui, didelių paukščių tiektuvai, sunkiųjų žibintai, gėlių vazonai, vėjo varpeliais, ir kt.Ar tai yra patalpose arba lauke, arba, jei norite pakabinti kai kurie papuošalai festivalio metu, tai yra jūsų geriausias pasirinkimas.

Puikios Kokybės: sunkiųjų plieno yra patvari.Tiesiai plokštės tvirtinimo suteikia aukštos guolis, pajėgumą ir didelį stabilumą, ir struktūra suteikia papildomą paramą ir stiprybės teikia saugiausias apsaugos jūsų augalus ir objektai.

Mados Dizainas: visą procesą rankinio kalimo daro augalų kablys daugiau meno.Juodo lako paviršius yra klasikinis ir patvarus, nebus rūdžių, tvirtas ir patvarus, ir didelės apkrovos galite padaryti savo pasirinkimą daugiau nemokamai ir saugiai.

Lengva Įdiegti: Tiesiog įsukite varžtą į vietą, turi būti įrengti, pavyzdžiui, medinės tvoros, medžiai, ar net vidaus ir lauko sienos.

Pakuotė: Kiekvienas gaminys yra du 5.6-colių skliaustuose (5.6 x 3.8 x 0,7 cm) ir keturių juodos spalvos, savisriegiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Gėlių Krepšelis Kablys

Medžiaga: geležis

Spalva: juoda

Dydis: apie 144*96*18mm/5.67*3.78*0.71 į

Grynasis svoris: apie 112g/vnt.

Pakavimo Sąrašas:

Kablys*2

Varžtas*4

Pastaba:

Paketas neapima kitų daiktų, išskyrus kabliukus.

Žymos: vazonas turėtojas, vyriškosios lyties ejakuliacija, varpos, forge geležies lentynos laikikliai, kibiras vonia, kablys geležinės sienos, ketaus dekoro kieme, ketaus dekoras, ketaus metalo lentynos laikiklis, ketaus sodo bakstelėkite, kablys žibinto

Medžiaga Ketaus
Prekės Pavadinimas CHUWUJU

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai