Už Nintend Jungiklis Lite Silikono Apsaugos atveju perjungti mini korpuso Dangtelis su Grūdinto Stiklo screen protector NS Ac Lite

w141655

€5.84

-1.46

€7.30

-20 %

Nauja prekė

modname=ckeditor Už Nintend Jungiklis Lite Silikono Apsaugos atveju perjungti mini korpuso Dangtelis su Grūdinto Stiklo screen protector NS Lite Suderinama Modelis : Už Nintend Jungiklis Lite Silikono Apsaugos atveju perjungti mini korpuso Dangtelis su Grūdinto Stiklo screen protector NS Lite 1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 3,Gaminti garantija : suteikiame 6 mėnesių garantiją. 4 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 5,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 6,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 7,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas ne mažiau kaip 7 metus mes daug patirties.Funkcijos: 1.Specialiai sukurta Nintendo Jungiklis Lite Mini konsolę. 2. Puikiai saugo jūsų Lite konsole.PUIKI APSAUGA: Pagamintas, aukštos kokybės apsaugos jūsų Nintend Jungiklis Lite.Išorinis silicio atveju apvalkalas apsaugo mašiną nuo lašai.suteikia jūsų Jungiklis Lite patogus jausmas rankas paimdavo .A Grūdintas stiklas apsaugoti savo konsolės ekrane nebūtų subraižyti.LENGVA NAUDOTIS: Tiesiog įdėkite šį Silicio shell atveju į jūsų Jungiklis Lite konsole.

Ergonomiškas Dizainas: Šiuo atveju funkcijos pastatytas paminkštintas rankenos gale, kad žaisti ilgai ji daug patogiau.

Iš visų pusių Apsauga: Pagamintas iš tvirtos smūgiams atsparaus silikono, suteikia smūgio sugertis visų kraštų ir ypač kampuose, išlaikant sklandžiai, švarus išvaizdą.

Padangos modelis dizainas ne tik apsaugo savo Nintendo Jungiklis Lite nuo slydimo, bet taip pat suteikia patogią jausmas rankas paimdavo.

Medžiaga: TPU,minkštas ,atsparus smūgiams Pranešimas: 1. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip skirtumas-ekranas.Prašome suprasti.PS: Jie yra Naujo Modelio Nintendo Jungiklis Lite konsole silicio apsaugos atveju .Dėl Konsolės ir kiti priedai neįtraukiami! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pakuotės includding:

1 x Nintend Jungiklis Lite Silikono Apsaugos atveju

Geltonos spalvos : MĖLYNA spalva : Black : Tempeted Stiklo Screen Protector: modname=ckeditor modname=ckeditor

Žymos: nr padengti kontrolė, nintento jungiklis lite, keeback, nr žaidimas apima, analoginis ns dangtis, atveju jungiklis, padengti nintendo jungiklis, nr padengti namas, ninitendo jungiklis, krepšys nintendo jungiklis

Pakuotė Burbulas krepšys+Kieto popieriaus langelį
Funkcija Už Nintend Jungiklis Lite Silikono Apsaugos atveju
kilmės vieta Šendženas
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Sekimo Numerį Registruota sekimo numerį
Funkcija 1 Paramos Dropshipping
Modelio Numeris Už Nintend Jungiklis Lite
2 funkcija Nintendo Jungiklis Lite arba Swith mini
QC 100% Realių Išbandyti vieną
Prekės Pavadinimas HeroAngel
Prek.kod 1PCS
Švinas Laikas 1-3days darbo dienas
Suderinama Modelis Už Nintend Jungiklis Lite Silikono Apsaugos atveju

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai