Ametistas Drusa Aukščiausios kokybės Brazilija Akmens nustatyti perlas taikos akmenys-ametistas patarimai

w14990

€11.13

Nauja prekė

Druse Ametistas Brazilija Ametistas Tai labai galingas apsaugos akmuo.Natūralūs raminamieji, kad padeda blokuoti neigiamas aplinkos energijos šaltinius.Akmens taikos ir ramybės.

Ji duoda sveiko proto, atminties galias ir motyvaciją ir dėmesį emociškai jums.

Dėl gydymo lygis, ametistas yra ideali vieta atleisti skausmas fizinio krūvio, emocinės ir psichologinės, blokavimo geopathic streso.

Jis kovoja su nemiga ir atneša ramus miegas.

Prijunkite fizinę, psichinę ir emocinę įstaigas, sujungiant juos į dvasinę.

Jis yra būdingas violetinės spalvos, kuri gali būti daugiau ar mažiau intensyvus, priklausomai nuo to, kiek geležies akmuo yra.Į paketą įeina Ametistas Druse pasirinkto dydžio.

Mes patvirtinti autentiškumą mūsų mineralų.

Atminkite, kad jie yra natūralūs produktai ir dydžiai yra apytiksliai, užtikrinti jų originalumas.

Gabalai turi būti pristatyta, yra panašūs į tuos, fotografijų.Numatomas pristatymo laikas yra pagrįstas tvarkymo laikas, pasirinktas laivybos paslaugų ir laiką, kada mokėjimas veiksmingai.Kartais pristatymo laikas gali skirtis. "Express pristatymas, bus išsiųsti paslaugų 24h", Jei norite, kad laivas į kanarų arba Balearų Salų, pasirinkite Sertifikuota laivybos ir rodo, ID numerį, pirkimo metu (24h paslauga tik Pusiasalis), Jei pakuotėje nustatyti viršija pusę kilogramo, ji bus siunčiama tik Pusiasalyje

Žymos: klasteris, ametistas druse, geod, cupcake tarnauja dėklas, vyrai pin, grupių kristalų, Crystal, fluorit, mini supa, kristalas brangakmenio pakabukas

Prekės Pavadinimas Valmoni Sportas
Kilmės ES(Kilmės)
Medžiaga Mūrinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai