ONEUP Vandeniui Lankstymo Didelių Saugojimo Krepšys Kelionės Bagažo Nailono Nešiotis Organizatorius Nešiojamų Namų Rankas Pečių Saugojimo Krepšiai

w17300

€4.11

-1.84

€5.95

-30 %

Nauja prekė

ONEUP Vandeniui Lankstymo Didelių Saugojimo Krepšys Kelionės Bagažo Nailono Nešiotis Organizatorius Nešiojamų Namų Rankas Pečių Saugojimo Krepšiai

Savybės

1.★MULTI-PURPORSE NAUDOJIMAS: Šis Kelionių Saugojimo Krepšys gali turėti tiek daug dalykų.Jūs galite naudoti ją kaip sporto krepšys, vykdyti krepšys, kelioninis krepšys ar dieną maišelį, jis dirba už viską ir nieko!

2.★NEŠIOJAMŲ IR LENGVAS: Kai baigsite, naudojant jį, jums tiesiog sulenkite jį šalin tvarkingai atgal į mažo dydžio.Į maišą taip pat tarnauja kaip šiek tiek šoninės kišenės, kai krepšys yra naudojamas.Tai pakankamai lengvas, imtis kartu.

3.★LENGVA TRANSPORTAS: dirželis leidžia maišelį pristatymas per bagažo vertikalaus vamzdžio rankena Lengvai Transportas be Packable.Greitai supakuoti į save ir lengvai atlikti.

4.★MEDŽIAGA: Pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui ir plyšimui atsparios Nailono medžiagos.Tai lengvas, lengvai pakuotės, ir patvarus.

Specifikacija

Spalvos:Juoda,Tamsiai,Ežero Mėlyna,Vyno Raudona,Rožė Raudona

Dydis: 42x18x34cm

Svoris: 160g

Medžiaga: Vandeniui atsparus nailonas

Pastaba:

· Faktinis vadovas matavimo dydis gali turėti tam tikrų klaidų.Tikrąjį dydį taikomos konkrečiam produktui.

· Dėl skirtingų apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalva nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos: krepšys ekologinio draugiškas, didelis kosmetologė, cosmetig krepšys, antklode saugojimas, maišelis, lagaminas, didelis lagaminas kelionės, kosmetikos turas, spinta lagaminas, ekologinio draugiškas kelionės, maišelis didelis

Modelio Numeris Laikymo Krepšiai
Storis 6, viela
Specifikacija 42x18x34cm
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Prekės Pavadinimas oneup
Medžiaga vandeniui atsparus nailonas
Dydis 42x18x34cm
spalva Juoda,Tamsiai,Ežero Mėlyna,Vyno Raudona,Rožė Raudona
modelis Trimatis Modelis
Funkcija Įžuvinti
Produktas kelionių saugojimo krepšys
Naudoti Kelionės
Tipas Laikymo Krepšiai
Forma Trimatis Modelis
Talpa 200ml
Formos Aikštė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai