H. Peržiūrėti 4Mp Poe Ip Camera H. 265 Cctv Saugumo Kameros metalo Lauko Vandeniui Garso ir Vaizdo Stebėjimo Už 48V Poe Nvr, Onvif

w35397

€28.23

-10.99

€39.22

-28 %

Nauja prekė

Patarimas: Du paketus galite pasirinkti:

1) 1PCS 4MP POE kamera, 2) 1PCS 4MP POE kamera+18M kabelis

4MP Day & Night HD Vaizdas

Taikymo 4.0 MP technologija leidžia didesnę rezoliuciją, kurioje pagerinti įvaizdį subtilesniu

Garso Įrašų POE Fotoaparatas

Built-in a integruotas mikrofonas, leidžia išgirsti garsą aplink kameros,įrašai, ką žmonės sako, kad jis autentiškas, su garso, vaizdo įrašymas.

Patvarus Dizainas Subzero Šalto Paleidimo

Subzero Šalto Paleidimo funkciją, galite įjungti šį fotoaparatą, nors jis buvo maitinamas per ilgą laiką klimatas, iki -40 laipsnių celsijaus.

IP66 atsparus Vandeniui Metalinis korpusas Dizainas

IP66 atsparus Vandeniui metalinis korpusas užtikrinti, šis fotoaparatas gali pateikti stabilių rezultatų net ir esant smarkus lietus ir kitos blogai bet kokiu oru.

Sustiprintas Naktinio Matymo

H. Peržiūrėti stebėjimo kamerą 40Q3POE su 2 Matrica IR Led pateikti šviesus super night vision iki 30 metrų prasto apšvietimo sąlygomis.

Smart Paprasta Montavimo Konstrukcija

Patentuota lengvas montavimas, projektavimas, galite įdiegti kameros sau be sunkaus darbo. 1) Varžto atramos bazę prie lubų (ar sienos) 2) Atsukite veržlę 3) Nustatyti kampą kameros 4) Priveržkite veržlę ir kampas

Pagrindinės Savybės:

1. H. 265 Vaizdo Suspaudimas ; 2,1/3" 4.0 MP CMOS ; 3,integruotas Mikrofonas,garso įrašas, fotoaparatas; 4,atsparus Vandeniui,tinka lauko ir vidaus ; 5. Numatytasis objektyvas: 3.6 mm ; 6. Maitinimo įtampa:48V PoE. 7.Vaizdo apdorojimas: automatinė ekspozicija(AE), automatinis baltos spalvos balansas(AWB), automatinis stiprinimo reguliavimas(AGC) ; 8. Parama judesio aptikimo, ONVIF,Parama, mobilusis internetas ;

Stebėti pilną produkto rekomendacijos

Pridėti į krepšelį-tai mokėjimas-išsiųsti geras ženklas, už sklypo-patvirtina, ir suteikti 5, pradeda.

Mūsų sėkmė priklauso nuo kiekvieno kliento pasitenkinimą, kad jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Atlikite H. NUOMONE, Daugiau, Nuolaida Laukia Jūsų.Kuponai, Specialūs Pasiūlymai, Jūs galite rasti H. PERŽIŪRĖTI Parduotuvėje Klubas, Viskas, ką jums reikia padaryti yra spustelėkite ir sekti mus.

Duty Free Siunta!Mes dabar turime sandėlyje, Rusijos, Vokietijos, JAV, iš ten mes galime pateikti mokesčių nemokamai ir greitai važtaraštį jums; Užsakymų Kinija sandėlyje, galime atnaujinti jūsų siuntą į geresnį kelią, maloniai priminti tai gali ateina su importo mokesčių.Galimas Mokesčiai Siuntą iš Kinijos gali ateiti su papildomų muito Mokesčius, Mokesčiai ir atokioje Vietovėje Mokesčiai, prašome norėdami sužinoti apie savo šalies įprastą politiką, H. Vaizdas nėra atsakinga už šias išlaidas.Garantija Mes suteikiame 1 metų garantija, DVR, ir Kameros.Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, tptek ptz kamera, kamera reolink, kamera onvif, nvr5216, kamera ip poe, kamera m12, vielos durų fotoaparatas

Matmenys (L x W x D)(mm) 166mmX72mmX72mm
Stilius Bullet Fotoaparatas
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Prekės Pavadinimas H. PERŽIŪRĖTI
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
spalva juoda
Sertifikavimo NĖRA
Įrengimas Pusės
Maitinimo Šaltinis Su POE
Žiūrėjimo Kampas 90°
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Technologijos Centrinis
Tipas IP Kameros
Naudojimas Home security indoor/outdoor
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.1 LUX
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Modelio Numeris 50Q3POE
IR Atstumas(m) 10-30M
Kilmės KN(Kilmės)
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Mikrofonas Įmontuotas Mikrofonas atsparus vandeniui
Energijos Sąnaudos(W) 5-7W
TF Kortelė NĖRA
Sienos Laikiklis Pusės
kamera stilius Metalo Korpusas
Jutiklis CMOS
Megapikselių 4MP
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Saugojimas NĖRA
Maitinimo Šaltinis(V) 48V POE
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Aukštos Raiškos 4.0 Megapikselio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai