Belaidžio elektros thermo ginklą 7.4 V klijų lazdelės 7 mm, namų renovacija, mini gun nustatyti medžiagos amatų nemokamas pristatymas

w71346

€25.04

-10.72

€35.76

-29 %

Nauja prekė

100% BRAND NEW IR AUKŠTOS KOKYBĖS

GERAS ĮRANKIS YRA VIENAS, KAD YRA SAUGUS.

Saugos Balai: 10/10

Mes jį rimtai apie kiekviena detalė, skirta teikti geriausias patirtis kiekvienam klientui.

Savybės:

【Nemokamai Kontrolės】 - Su belaidžiais dizaino, tai klijų pistoletas, galite naudoti bet kuriuo metu ir bet kur be apribojimo maitinimo laido, jums reikia naudoti tik maitinimo laidas krauti kai baterija yra bėgo.

【90~100 Minučių Naudojimo Laiką】 - Kai glue gun yra visiškai įkrauta(2,5 h), jūs galite naudoti ją iš viso 90 minučių, atsižvelgiant į tai, kartais įjungiate maitinimą, kai šildymas yra compeleted, taigi, baterija tikrai truks daug ilgiau nei 90 minučių.

【Greitai, Šildymo】 - 50 w didelės galios ir pažangios šildymo sistemą, kad ji tik 3 - 5 minutes, kad šilumos ir visiškai paruošta darbui.

【Saugus ir Efektyvus】 - high-tech PTC šildymo įrenginys, ji gali sušyla labai greitai, taip pat inžinerijos klasės plastiko, klijų pistoletas kūno, jis yra labai saugus naudoti šį produktą visiems.

【Gražus Statybos】 - Lengvas, lengvai išspausti sukelti, gumos danga, kad būtų lengviau valymo, nuimamas stovas laikyti ginklą stabilus ir vertikaliai.Tai yra idealus klijais, namų, biuro ir mokyklos "PASIDARYK pats" amatų projektus, įskaitant metalo, medžio, stiklo, kartono, audinio, plastiko, keramikos ir t.t.

Pastabos:

1. Taikymo Sritis: Namai, biuras ir mokykla "PASIDARYK pats" amatų projektus, įskaitant metalo, medžio, stiklo, kartono, audinio, plastiko, keramikos ir t.t.

2. Klijų lazdelės spalva yra numatytoji, skaidri.Mes taip pat turime ir kitų kelių spalvų.Jei jums reikia bet kokios kitos spalvos, tiesiog susisiekite su mumis.

3. Šis produktas yra naudojant Pirmos klasės PTC šildytuvas temperatūros keramikos šildymo medžiagos.

4. Klijų pistoletas korpusas pagamintas iš aukštos temperatūros izoliacinės plastiko.Įrengta elektros šviesos ir ilgis 1m įkrovimo laidas.Su automatine pastovios temperatūros funkcija, energijos tiekimo saugiai, "long-life" charakteristikas.

Pastaba: nereikia atidaryti pereiti ilgą laiką nenaudojamas.Nenaudokite prastesnės klijų lazdelės, siekiant užkirsti kelią nešvarumus nuo blokavimo, klijai, elektros tinklo lizdo, Kai klijų pistoletas darbo, antgalis turi būti nuleistas į viršų, siekiant užkirsti kelią klijais klijuoti nuo lydymosi temperatūros, sukelia klijai pažeisti ir sugadinti klijų pistoletas.Pakuotė 1

1 * Karštų Klijų Pistoletas

5 * Klijų Lazdelės(7*150mm) Pakuotėje 2

1 * Karštų Klijų Pistoletas

20 * Klijų Lazdelės(7*150mm)

Modelio Numeris SK628 Galia 50W Gaminio Dydis 15.5*15.5 cm Įtampos r 7.4 V Antgalio Medžiaga Aliuminio Antgalio Skersmuo 1.8 ~ 2,0 mm Šildymo Laikas 3 ~ 5mins Klijai Naudojami 10 ~ 16g/min Laido Ilgis 1m Lemputė √ Maitinimo Šaltinis Ličio Baterija, Purkštukų Padengti √ Neto Masė 300g Maitinimo Jungiklis √ Rungtynės Klijais Klijuoti 7mm Dovanos Klijų Lazdelės*5

Plokštės

Plastikiniai

Oda

Mediena

Kartoninėje dėžutėje

Stiklas

Audinys

Mūrinis

Žymos: klijų pistoletas karšto, belaidžio thermo lizdas, klijų pistoletas karšto lydalo, karštų klijų, belaidžiu klijų pistoletas, išlydyti, klijavimo pistoletai belaidžius, 7mm klijais klijuoti, 7mm klijai, caulk ginklą baterija

Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Antgalio Medžiaga aliuminio
Vardinė Įtampa 7.4 V
Prekės Pavadinimas sackful
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Maitinimo Šaltinis Baterija
Modelio Numeris SK628-50W

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai