NAUJAS "Bluetooth" Telefono Smartwatch Moterys Vyrai Vandeniui Sporto Treniruoklių Žiūrėti Sveikata Tracker Oras Ekranas, "Android", "ios", "Samsung"

w80418

€20.03

-13.35

€33.38

-39 %

Nauja prekė

Kodėl verta rinktis mus 1. 100% Originalus pažadas------Tiesiogiai, kad iš gamyklos su pirminės pakuotės dėžutė! 2. Pakankamai atsargų ir gali laivą iš sklypą 24 darbo valandas! 3. Paramos didmeninė prekyba & Drop laivyba, kviečiame jūsų prisijungti prie mūsų!Savybės * 1.3 colių full circle HD IPS,240*240px * "Bluetooth" lustų rinkinys: TLW8266 * Built-in 280mAh akumuliatorius,darbo laikas apie 5-7 dienas, laukimo laikas apie 25days * IP67 atsparus vandeniui ir dulkėms * Dinaminis širdies ritmo monitorius,miego stebėti. * Smart skambučius ir pranešimus priminimas: Kvietimas, Twitter, Facebook, Wechat ir tt, visi bus išsiųstas riešo ekranas ir su vibracijos alertions * įvairių sporto šakų, modelių, PROGRAMŲ veikimo peržiūrėti pedometer,kalorijų * Parama iOS 8.0 versija aukščiau ir Android 4.4 versija virš * Daugiau funkcijos: Miego stebėti,Širdies ritmo monitorius, Judėjimo Monitorius (žingsnių,kalorijų), Pedometer, Pranešimas sync, Įeinantis skambutis, Žadintuvas,vibracija; * Palaikomos kalbos: anglų, Japonų, korėjiečių, vokiečių, ispanų, prancūzų, italų, Rusų, portugalų, arabų, ispanų, Kinų Pastaba: Nešiojami prietaisai stebi žmogaus veiklą per elektroninius jutiklius,ir jie yra vartotojų electuonics lygio.Normalu, kad tam tikras nukrypimas.Vartotojas turėtų gydyti duomenys objektyviai.Prašome, palyginti su ligoninių įranga, apie skaitymą,ji NĖRA medicinos prietaisas !Prieš naudojant, nuskenuokite QR kodą į rankinį parsisiųsti programą ir prijunkite jį žiūrėti su APP.Šis laikrodis yra atsparus vandeniui, tačiau prašome Ne dėvėti maudymosi ir vairavimo baseinas, taip pat padaryti ne įdėti į šiltą vandenį!!!!!

Žymos: ary laikrodžiai, sveikatos, aliang mens watch, "samsung " galaxy", vyriškas žiūrėti, vyrai žiūrėti veiksmo, žiūrėti, smart žiūrėti, vyrai žiūrėti, "samsung smart žiūrėti

Kalbos Arabų
Kilmės KN(Kilmės)
Tinklo Režimas NĖRA
Bylos Medžiaga LYDINYS
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kelis Ratukus No
Suderinamumas Viskas Suderinama
PROCESORIAUS Modelis Mediatek
Juostos Medžiaga Silikagelis
GPS Taip
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Judėjimo Tipas Rankinis Kinetinė
Atsparus Vandeniui Klasė Nėra Atsparus Vandeniui
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Sistema "Android" Dėvėti
Ekrano Formos Aikštė
SIM Kortelės Prieinamos No
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Grupė Nuimamas Taip
Baterija Nuimamas No
Ekrano Dydis 1.28 colių
Mechanizmas Taip
Baterijos talpa 120-180mAh
Prekės Pavadinimas KWD
ROM <128MB
Funkcija Širdies Ritmo Tracker
RAM <128MB
Stilius Sportas
Rezoliucija 240*240
Tipas Nešiojami

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai