Vibruojantis Dildo Su 360° Rotacija-Adorime 178mm 10 Galinga Vibracija Įkrauti Realus siurbtukas Sekso Žaislai Moterims

w96119

€25.97

-6.9

€32.87

-20 %

Nauja prekė

Apie produktą

【Slaptą Paketą】- Jei turite bet kokių klausimų apie nuotolinio valdymo tikroviškas dildo, būkite laimingi, kreipkitės į mus, mes atliksime visas pastangas, kad siūlome geriausias paslaugas jums!

【Nuotolinio Valdymo ir USB Įkrovimo】- Nuotolinio Valdymo 32 kojų, padaryti jį lengva valdyti.Stiprus naudojant trukmė rezultatų su USB greitas įkrovimas suteikia jums pastovaus srauto stimuliacija.

【Įstaiga-Saugi Medžiaga, & Realistiškos Tekstūros】- iš kūno saugus ir bekvapis grynas skystis silikono, minkštas ,hipoalergicznych ir netoksiškas.Ir tikrovišką tekstūra suteikia jums daugiau jaudinantis jausmas.

【10 Galinga Vibracijos Režimai】- 10 vibracijos režimų, kurie leidžia patirti įvairių lygių seksualinį malonumą.Lankstus vibruojantis variklis yra įsikūręs veleno, kuri perduoda energingas ritmais, puikiai tinka makšties g-spot ir analinis žaisti ir atneš jums kulminacijos vėl ir vėl.

【Galinga Siurbimo Taurės Laisvą Ranką Įdomus】- Tikroviškos formos su veining ir blizgesys, kaip arti realus dalykas.Galinga Siurbimo puodelis yra gana sugeriančius, kad ji gali būti adsorbuoti, kad dauguma straipsnių paviršius, remti laisvą ranką vaidina.

Žymos: masažo šepetį klitorio, varpos tpe, triušis sextoy, analinis dildo, vibrat, lytis, triušių sekso, kamuolys sekso žaislas, dildo mankštos kamuolys, 360 lytis

Prekės type4 vyras, moteris, poros
Prekės Type6 sūpynės šildymo vibracija
Modelio Numeris Dildos
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaislai Poroms
Prekės Type5 analinis makšties
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
prekės type1 Nuotolinio Valdymo Pultas
Prekės Pavadinimas APHRODISIA
Dydis 178*30*30mm
prekės type2 Varpos
prekės type3 Atsparus vandeniui
Medžiaga Silikono

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai