500g Natūralus Juodas Turmalinas Raw Mineralų Apkalos Spalvų Mėlyna Akmenys Pavyzdys Kristalų Uodega Namų Puošybai

w11958

€27.67

-4.88

€32.55

-14 %

Nauja prekė

500g Natūralus Juodas Turmalinas Raw Mineralų Apkalos Spalvų Mėlyna Akmenys Pavyzdys Kristalų Uodega Namų Puošybai

ilgis:10-12cm svoris:60-120g

1. Šviesus ir ryškus vaivorykštės spalvomis gali suteikti žmonėms laimingas ir laimingas jausmas, padėti atverti protą ir horizontas, ir turi tam tikrą oksaliplatina poveikį išgydyti gedulo ir kitų psichikos ligų.

2. Energijos esantys turmalinas turi ramina ir gali padaryti žmones sutelkti.Ir permainingi spalvos gali įkvėpti idėjos ir kūrybiškumas, todėl, kad žmonės gali veikti nuolat, atlikite savo geriausia, ir kad jų karjera klesti.

3. Turmalinas yra laikoma pirmąją Wang Fu akmens, šis pavadinimas kilęs iš Guangdong civilizacijos.Guangdong, moteris su gera veido, laikoma, Wan Fu.Kaip sakoma, "etapais gimsta iš širdies", turmalinas padarys žmonių nuotaikai geriau, kad žmonės, kurie dėvėti juos dažnai tampa hidratuotas ir blizga, labai gražus, ir turėti vyrą etapas.

4. Turmalinas gali skleisti magnetinis laukas su trauka, gali panaikinti atstumą tarp žmonių, ir yra fizinio poveikio, kaip pritraukti meilę ir draugystę.Tuo pačiu metu, asmuo, su vadovo temperamentas dėvėti turmalinas gali išleisti daugiau žavesio ir pritraukti daugiau žmonių susirinks.

5. Be minėtų padarinių, raudonas ir žalias turmalinas taip pat turi prasmę, rinkti pinigus ir gauti turtingas.Tuo tarpu, raudonas turmalinas yra arti kraujo, nes jo spalvos.Todėl, manoma, kad raudonas turmalinas taip pat turi sveikatos priežiūros poveikį, skatinti kraujo apytaką ir turi geresnį poveikį gydymas, galvos svaigimas ir anemija.

Žymos: karoliukai turmalinas, saree moterims indijoje, žalias dūmų, juodasis turmalinas sidabro karoliai, vokietijos juodas turmalinas karoliai, originali turmalinas kamuolys, grubus juodas turmalinas, 500g crystal rose, perforuotas turmalinas kamuolys, žalias natūralus juodas turmalinas

Regioninės Funkcija Indija
Stilius feng shui
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Mūrinis
Temos Talismanas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai